Ο Πουλίδο υπέγραψε για 1,5 χρόνο στον Λεβαδειακό
Ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού είναι και επίσημα ο Αλαν Πουλίδο, όμως όχι όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, αλλά με κανονική μεταγραφή, αφού ο Μεξικανός επιθετικός υπέγραψε για 1,5 χρόνο χωρίς καμία αναφορά στο συμβόλαιο σε δανεισμό από άλλη ομάδα.
Ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού είναι και επίσημα ο Αλαν Πουλίδο, όμως όχι όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, αλλά με κανονική μεταγραφή, αφού ο Μεξικανός επιθετικός υπέγραψε για 1,5 χρόνο χωρίς καμία αναφορά στο συμβόλαιο σε δανεισμό από άλλη ομάδα.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Πουλίδο επισημοποίησε τη μεταγραφή του, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.
Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμά του:
«Η συμπεριφορά της πρώην ομάδας μου δεν μου επέτρεψε να παίξω ποδόσφαιρο για 8 μήνες και μου στέρησε πολλές ευκαιρίες για να εκπληρώσω το όνειρό μου και να παίξω στην Ευρώπη. Τώρα η νέα μου ομάδα ο Λεβαδειακός μου δίνει την ευκαιρία να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο όπως πριν και να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να κατακτήσω τα όνειρά μου.
Υ.Γ. Με τον Θεό όλα είναι πιθανά».
Και η υπογραφή…
Ο Πουλίδο έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα και το απόγευμα πήγε στη Λιβαδειά, όπου και οριστικοποίησε τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του στους Βοιωτούς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Alan Pulido. O Μεξικανός διεθνής επιθετικός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γυμναστική στη φύση: Τα απαραίτητα για τα outdoor workouts
- Αθηναϊκός: «Αδικαιολόγητη απόφαση του Παναθηναϊκού – Θυσίασαν σε οπαδικά συμφέροντα τον ιδρώτα των παικτριών»
- Νέες ταυτότητες: Πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας – Τα δικαιολογητικά
- Σακελλαρίδης: Ο πρωθυπουργός είναι προσωπικά υπόλογος για τον θεσμικό κατήφορο – Ο Γεωργιάδης εξαπολύει ψεύδη για την Ευρωπαία Εισαγγελέα
- Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των δήμων για τα αδέσποτα ζώα – Τι μπορείτε να κάνετε, αν αδιαφορούν οι φορείς
- Κρήτη: Εργατικό ατύχημα στο Ρέθυμνο – 20χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά


