«Λιγότερο ανήσυχο» το Βερολίνο για την ελληνική στάση στο θέμα της Ρωσίας
Εποικοδομητική χαρακτηρίστηκε η συνάντηση του γερμανού υπουργού Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγειερ με τον νέο Έλληνα ομόλογό του Νίκο Κοτζιά. Σύμφωνα με γερμανική πηγή, το Βερολίνο πλέον ανησυχεί λιγότερο για τη στάση της Ελλάδας σε ό,τι αφορά τη Ρωσία.
Εποικοδομητική χαρακτηρίστηκε η συνάντηση του γερμανού υπουργού Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγειερ με τον νέο Έλληνα ομόλογό του Νίκο Κοτζιά. Σύμφωνα με γερμανική πηγή, το Βερολίνο πλέον ανησυχεί λιγότερο για τη στάση της Ελλάδας σε ό,τι αφορά τη Ρωσία.
Η συνάντηση έγινε στο περιθώριο της Συνόδου των ΥΠΕΞ της ΕΕ και διήρκεσε 20 λεπτά.
Η γερμανική κυβέρνηση πλέον «ανησυχεί λιγότερο από πριν» προσθέτει η ίδια πηγή.
Νωρίτερα, πάντως, υψηλόβαθμο στέλεχος της γερμανικής κυβέρνησης προειδοποίησε την Ελλάδα να μην χρησιμοποιήσει το βέτο στο θέμα της Ρωσίας ως διαπραγματευτικό χαρτί στις συζητήσεις για το πρόγραμμα διάσωσής της.
«Οποιαδήποτε απόπειρα να συνδεθούν αυτοί οι δύο τομείς πολιτικής πρέπει να σταματήσει προτού ξεκινήσει» δήλωσε ο Νόρμπερτ Ρέτγκεν, πρόεδρος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων του κοινοβουλίου, στο Reuters.
Οι «28» της ΕΕ πρέπει να λάβουν ομόφωνη απόφαση για την επέκταση των κυρώσεων εις βάρος της Ρωσίας.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα