Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγχαρητήρια επιστολή ΣΕΠΕ προς τον Πρωθυπουργό

Συγχαρητήρια επιστολή ΣΕΠΕ προς τον Πρωθυπουργό

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας συνεχάρη τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Η σχετική επιστολή αναφέρει τα εξής: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Κυβέρνησης, »Εκ μέρους του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας, θα ήθελα να σας συγχαρώ θερμά για τη νίκη σας στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου […]

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας συνεχάρη τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Η σχετική επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Κυβέρνησης,

»Εκ μέρους του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας, θα ήθελα να σας συγχαρώ θερμά για τη νίκη σας στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου 2015, καθώς και για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων, η οποία αποτελεί σημαντική ευθύνη αφού καλείσθε να αναλάβετε ένα δύσκολο και ταυτόχρονα κρίσιμης σημασίας έργο σε μία καίρια χρονική στιγμή για την οικονομία και τη χώρα.

»Οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών αποτελούν για την Ελλάδα μία ακόμη πρόκληση, στην οποία αποτυγχάνει επανειλημμένα να ανταποκριθεί, τη στιγμή που στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης θεωρούνται αυτονόητο αγαθό, το οποίο παρέχεται στους πολίτες και η περαιτέρω εξέλιξη τους, έχει τοποθετηθεί στο επίκεντρο κάθε αναπτυξιακής προσπάθειας.

»Στο πλαίσιο αυτό, θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την ουσιαστική αναγνώριση και έμπρακτη ανάδειξη και από την πλευρά της πολιτείας της σημασίας των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και των επενδύσεων σε αυτές, καθώς και την άμεση σύνδεση τους με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την εξάλειψη της διαφθοράς, την αύξηση της παραγωγικότητας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

»Οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών αποτελούν μονόδρομο στην προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας από την κρίση, αλλά και τη μοναδική απάντηση στα καίρια προβλήματα, τόσο για την ψηφιακή μεταρρύθμιση του κράτους και την έξοδο της χώρας από την κρίση, όσο και την ανάδειξη τους σε στρατηγική επιλογή για την πολιτεία, την οικονομία, την κοινωνία. Ο κλάδος μπορεί να αποτελέσει στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης ως η νέα “βιομηχανία” της χώρας αξιοποιώντας το υψηλής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο ΣΕΠΕ εκπροσωπεί επιχειρήσεις απ’ όλη την Ελλάδα που παρέχουν εργασία σε περισσότερους από 100.000 εργαζομένους και αντιπροσωπεύουν περίπου το 95% του συνολικού κύκλου εργασιών της εγχώριας αγοράς Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών – ποσοστό που αντιστοιχεί στο 4% του ΑΕΠ.

»Η διάθεση άμεσης και στενής συνεργασίας, καθώς και η διαθεσιμότητα μας είναι δεδομένες, με στόχο να συνδράμουμε αποφασιστικά στην αξιοποίηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που μπορεί να φέρει ο κλάδος για την Ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Αναστάσιος Τζήκας

Πρόεδρος Δ.Σ.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024