Έρχονται αλλαγές σε χωροταξικό, εργασιακά και φορολογικά θέματα στον τουρισμό
Με την ευχή να αγαπήσουν τον κλάδο του τουρισμού παρέδωσε το χαρτοφυλάκιο της η απερχόμενη υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη στον επικεφαλής υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη, και στη νέα αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά. Η νέα κυβέρνηση θα «πατήσει στα καλά» που έχουν μέχρι τώρα γίνει, είπε ο κ. Σταθάκης, ενώ προανήγγειλε παρεμβάσεις στο χωροταξικό, στα εργασιακά, αλλά και στα φορολογικά ζητήματα που άπτονται με τον τουρισμό.
Με την ευχή να αγαπήσουν τον κλάδο του τουρισμού παρέδωσε το χαρτοφυλάκιο της η απερχόμενη υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη στον επικεφαλής υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη και στην νέα αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.
Δίνοντας το στίγμα των προθέσεων, ο νέος υπουργός Γιώργος Σταθάκης υπογράμμισε ότι η νέα κυβέρνηση θα «πατήσει στα καλά» που μέχρι τώρα έχουν γίνει στον κλάδο του τουρισμού.
Αφού συνεχάρη την Ολγα Κεφαλογιάννη για το έργο της, ο κ. Σταθάκης προανήγγειλε παρεμβάσεις στο χωροταξικό, στα εργασιακά, αλλά και στα φορολογικά ζητήματα που άπτονται με τον τουρισμό.
Από την πλευρά της η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για το χαμό των ελλήνων πιλότων στη βάση του ΝΑΤΟ στην Ισπανία και αναφερόμενη στα νέα της καθήκοντα υποσχέθηκε ότι θα εργαστεί για την μεγέθυνση των τουριστικών μεγεθών την χώρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ