
Δρίτσας: Θα σταματήσουμε την πώληση του λιμανιού του Πειραιά
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα σταματήσει την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΟΛΠ που ξεκίνησε η προηγούμενη κυβέρνηση, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας. «Δεν θα πουλήσουμε την πλειοψηφία των μετοχών στο λιμάνι του Πειραιά. Η συμφωνία με την Cosco θα αναθεωρηθεί προς όφελος του ελληνικού λαού» είπε.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα σταματήσει την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΟΛΠ που ξεκίνησε η προηγούμενη κυβέρνηση, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.
«Δεν θα πουλήσουμε την πλειοψηφία των μετοχών στο λιμάνι του Πειραιά. Η συμφωνία με την Cosco θα αναθεωρηθεί προς όφελος του ελληνικού λαού» είπε ο κ. Δρίτσας.
Η ελληνική κυβέρνηση είχε προκρίνει πέρσι την κινεζική Cosco και τέσσερις ακόμη «μνηστήρες» ως πιθανούς αγοραστές του 67% των μετοχών του ΟΛΠ στο πλαίσιο του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων που συμφωνήθηκε με τους δανειστές.
Δεσμευτικές προσφορές για την πώληση του μεριδίου αναμένονται μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Νεκρός πατέρας δύο παιδιών, έπεσε με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα – To αποχαιρετιστήριο μήνυμά του
- Στο μικροσκόπιο του ελληνικού FBI σχέδιο επίθεσης με χειροβομβίδα στην Αθήνα – Το ψευδώνυμο «Dragon» και οι οδηγίες
- Καιρός: Μαζί με τη ζέστη επιστρέφει και η αφρικανική σκόνη – Οι επτά περιοχές με τις μέγιστες συγκεντρώσεις
- Κόντρα ΗΠΑ – Γαλλίας: Κάποτε ήσασταν υπόδειγμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα – Υποκριτική η στάση της Γαλλίας
- Ισπανία και Γαλλία δίνουν μάχη με τον χρόνο – Οι πυρκαγιές μαίνονται ενώ περιμένουν νέο καύσωνα
- Παραλίγο σοβαρό ατύχημα στο Tour de France: Ποδηλάτης πήγε να πέσει σε γκρεμό (vid)