Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ: Η εκλογική ήττα επιταχύνει το συνέδριο

ΠΑΣΟΚ: Η εκλογική ήττα επιταχύνει το συνέδριο

Στην επόμενη μέρα και στις άμεσες πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν μετά την εκλογική βύθιση του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη, προχωρούν τα στελέχη και οι βουλευτές του κόμματος, εκτιμώντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Το ΠΑΣΟΚ επιταχύνει τις διαδικασίες για το συνέδριο του κόμματος. Προβληματισμός για την εκλογή νέου προέδρου από τη βάση και για το αν ο Ευ.Βενιζέλος θα διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Στην επόμενη μέρα και στις άμεσες πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν μετά την εκλογική βύθιση του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη, προχωρούν τα στελέχη και οι βουλευτές του κόμματος, εκτιμώντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού.

Το ΠΑΣΟΚ επιταχύνει τις διαδικασίες για το συνέδριο του κόμματος, τη διοργάνωση του οποίου προανήγγειλε και ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος και όπως τόνισε θα είναι «εφ’ όλης της ύλης».

Σύμφωνα με το Έθνος, το ερώτημα πλέον που ακούγεται στα γραφεία των «πράσινων» στελεχών με αφορμή το συνέδριο αφορά στην εκλογή νέου προέδρου από τη βάση και στο αν ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Ισχυρό χαρτί στο κόμμα είναι η Φώφη Γεννηματά, ενώ δεν αποκλείεται να εξετάσουν το ενδεχόμενο υποψηφιότητας ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024