Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη νέα εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ
Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος το μεσημέρι της Τρίτης στη Βουλή. O κ. Τέρενς Κουίκ αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα στο νέο κυβερνητικό σχήμα.
Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος το μεσημέρι της Τρίτης στη Βουλή. O κ. Τέρενς Κουίκ αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα στο νέο κυβερνητικό σχήμα.
Όπως είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αναφερόμενος στη συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα, «από εδώ και πέρα όλα θα γίνονται με έναν διαφορετικό τρόπο από ό,τι γινόταν μέχρι τώρα. Θα είναι όλα, υπό το φως του ήλιου και ενώπιον του λαού».
Ο κ. Καμμένος δεν απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αν θα αναλάβει υπουργός Εθνικής Άμυνας, όπως αναμένεται, λέγοντας ότι τις ανακοινώσεις για το κυβερνητικό σχήμα θα τις κάνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο Π.Καμμένος απέφυγε επίσης να αναφέρει ονόματα αναφορικά με την αξιοποίηση στελεχών του κόμματό του στην κυβέρνηση. Εντούτοις, έγινε γνωστό από κορυφαίο παράγοντα του κόμματος ότι «γίνεται δύσκολη η τοποθέτηση του κ. Νικολόπουλου».
Τα στελέχη που αναμένεται να τοποθετηθούν στην κυβέρνηση είναι οι κυρίες Κουντουρά και Κόλλια, ο κ. Κουίκ, ενώ σοβαρές πιθανότητες φέρεται συγκεντρώνει και ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης.
Η κ. Χρυσοβελώνη ευχαρίστησε τον κ. Καμμένο για την τοποθέτησή της στη θέση του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ ενώ ο Τέρενς Κουίκ, ευχήθηκε στη διάδοχό του, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι θα πετύχει στο έργο της.
Ο κ. Κουίκ αστειεύτηκε επίσης αναφερόμενος στο νέο… ενδυματολογικό κώδικα και την απουσία γραβάτας: «Οι Ιταλοί από πρόπερσι, που είναι οι πρώτοι στην ανδρική μόδα, έχουν αφαιρέσει τη γραβάτα» είπε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Κάιλι Μινόγκ για τον έρωτα που της έκανε την καρδιά κομμάτια
- ΠΟΥ: Με το βλέμμα σε χανταϊό και Έμπολα ξεκινά η συνέλευση του Οργανισμού
- Θεσσαλονίκη: Νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε στην ακτή – Το πέταξαν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων
- Ιράν: Αδιέξοδο στις συνομιλίες – Ο Τραμπ απειλεί να «πατήσει το κουμπί» – Πολεμικές προετοιμασίες στο Ισραήλ
- Tennis Rankings: Πτώση στην κατάταξη για Τσιτσιπά και Σάκκαρη
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 30χρονος οδηγός που έτρεχε με 209 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Οδό


