Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαρσέρ αναστάτωσε τον Ντέιβιντ Κάμερον στο κινητό του

Φαρσέρ αναστάτωσε τον Ντέιβιντ Κάμερον στο κινητό του

Θύμα ενός επίδοξου και αρκετά μεθυσμένου φαρσέρ έπεσε ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον. Ο άγνωστος άντρας βρήκε το νούμερο του κινητού τηλεφώνου του Κάμερον και τον πήρε τηλέφωνο, όμως προδόθηκε όταν είπε: «Με συγχωρείτε που σας ενοχλώ νυχτιάτικα», ενώ η συνομιλία γινόταν στις 11:30 το μεσημέρι.

Θύμα ενός επίδοξου και αρκετά μεθυσμένου φαρσέρ έπεσε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον. Ο άγνωστος άντρας βρήκε το νούμερο του κινητού τηλεφώνου του Κάμερον και τον πήρε τηλέφωνο, όμως προδόθηκε όταν είπε στον πρωθυπουργό «Με συγχωρείτε που σας ενοχλώ νυχτιάτικα», ενώ η συνομιλία γινόταν στις 11:30 το μεσημέρι.

Ο Κάμερον είπε ότι η συνομιλία διήρκεσε ελάχιστα δευτερόλεπτα κι ότι εντέλει έκλεισε το τηλέφωνο όταν ο συνομιλητής του ομολόγησε ότι επρόκειτο για φάρσα.

«Την ώρα που δέχθηκα την κλήση, βρισκόμουν στον δρόμο και είχα την κόρη μου, Φλόρενς, στους ώμους. Μια φωνή, που δεν αναγνώρισα, μου μίλησε στο τηλέφωνο. Ο άνδρας μού ζήτησε συγγνώμη που με ξυπνούσε, πράγμα που μου φάνηκε παράξενο, καθώς η ώρα ήταν έντεκα και μισή το πρωί.

Τον ρώτησα ποιος είναι και μου απάντησε ότι η κλήση ήταν φάρσα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν καμιά φορά, και όταν συμβαίνουν, εμείς οφείλουμε να το ερευνήσουμε», είπε τη Δευτέρα το πρωί σε συνέντευξη Τύπου ο πρωθυπουργός.

Η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε ότι ο άνδρας δεν εξασφάλισε καμία διαβαθμισμένη πληροφορία, ωστόσο η υπηρεσία ασφαλείας διέταξε την πραγματοποίηση έρευνας για το περιστατικό.

Οι αρχές δήλωσαν ότι πίσω από την φάρσα βρίσκεται ένας σεσημασμένος απατεώνας, που λίγο μετά πήρε τηλέφωνο την ταμπλόιντ εφημερίδα Sun κι υπερηφανεύθηκε ότι έμεινε άγρυπνος όλη νύχτα συνδυάζοντας «αλκοόλ και κοκαΐνη», προτού καλέσει τον Βρετανό πρωθυπουργό.

«Είχα κάνει χρήση κοκαΐνης και οινοπνεύματος όλη νύχτα και αν θυμάμαι καλά είχα καπνίσει και μερικά τσιγάρα κάνναβης», είπε ο φαρσέρ στην εφημερίδα Sun, υπερηφανευόμενος ότι γελοιοποίησε την βρετανική υπηρεσία αντικατασκοπείας GCHQ, από την οποία υποτίθεται πως βρήκε τον αριθμό του πρωθυπουργού.

Ο ίδιος άνθρωπος θεωρείται ότι βρίσκεται πίσω από κλήση στην GCHQ νωρίτερα την ίδια ημέρα, από όπου εξασφάλισε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του «αρχικατασκόπου» της Βρετανίας, Ρόμπερτ Χάνιγκαν, προσποιούμενος τον βοηθό του πρωθυπουργού.

Ο Χάνιγκαν έλαβε όντως κλήση από τον φαρσέρ, ο οποίος παρέστησε τον δημοσιογράφο του δικτύου ΙΤΝ, όμως ο κρατικός αξιωματούχος κατάλαβε πως επρόκειτο για φάρσα και διέκοψε την κλήση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024