Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Aegean Airlines: Απευθείας σύνδεση της Λάρνακας με το Τελ Αβίβ

H Aegean Airlines αξιοποιώντας την απελευθέρωση των traffic rights προς το Ισραήλ και σε συνέχεια της δέσμευσής της για στρατηγική ανάπτυξη από την Κύπρο, εγκαινιάζει την απευθείας σύνδεση της Λάρνακας με το Τελ Αβίβ. Συγκεκριμένα, η Aegean Airlines από τις 3 Φεβρουαρίου θα συνδέει την Λάρνακα με το Τελ Αβίβ με 3 πτήσεις την εβδομάδα […]

H Aegean Airlines αξιοποιώντας την απελευθέρωση των traffic rights προς το Ισραήλ και σε συνέχεια της δέσμευσής της για στρατηγική ανάπτυξη από την Κύπρο, εγκαινιάζει την απευθείας σύνδεση της Λάρνακας με το Τελ Αβίβ.

Συγκεκριμένα, η Aegean Airlines από τις 3 Φεβρουαρίου θα συνδέει την Λάρνακα με το Τελ Αβίβ με 3 πτήσεις την εβδομάδα μέχρι το τέλος του χειμερινού προγράμματος. Σημειώνεται ότι με την έναρξη του θερινού προγράμματος οι πτήσεις από Λάρνακα προς Τελ Αβίβ, θα είναι καθημερινές, 7 πτήσεις την εβδομάδα, προσθέτοντας σημαντική χωρητικότητα και επιλογές. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη, που αποτελείται πλέον από 56 αεροσκάφη, μετά την πρόσφατη επένδυση σε επιπλέον καινούργια Airbus A320ceos.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το θερινό πρόγραμμα της εταιρείας (30/3/2015), που παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που δόθηκε στη Λευκωσία στις 13 Ιανουαρίου 2015, από τη βάση της Λάρνακας θα επιχειρούν πλέον 4 αεροσκάφη Airbus A320, ενώ ο αριθμός των προορισμών που θα συνδέονται απευθείας με την Κύπρο θα φτάσει τους 14. Η συνολική ετήσια χωρητικότητα θα ξεπεράσει τις 1,5 εκατομμύριο θέσεις για άμεσες συνδέσεις με την Ελλάδα, αλλά και 7 επιπλέον χώρες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024