Επίσκεψη στην Κάλυμνο πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Έκανε βόλτα στην κεντρική αγορά του νησιού και συνομίλησε με καταστηματάρχες και καταναλωτές. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Κω.
Επίσκεψη στην Κάλυμνο πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Έκανε βόλτα στην κεντρική αγορά του νησιού και συνομίλησε με καταστηματάρχες και καταναλωτές.
Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος θα επισκεφθεί την Κω όπου και θα περιοδεύσει στην αγορά της πόλης.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα ψηφίσει στη Νίσυρο και συγκεκριμένα στο 138ο εκλογικό τμήμα (Παλαιά Κοινότητα Νικιών Νισύρου) στις 9:30 το πρωί της Κυριακής.
Ο κ. Καμμένος είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στα Δωδεκάνησα και τη Β’ Αθηνών.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).