Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τι πρέπει να πετύχει κάποιος για να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα» είπε ο Ριμπερί

«Τι πρέπει να πετύχει κάποιος για να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα» είπε ο Ριμπερί

Κανένα λόγο δεν βρίσκει πλέον ο Φρανκ Ριμπερί για κάποιον παίκτη να πηγαίνει στην τελετή απονομής της «Χρυσής Μπάλας» σε περίπτωση που απέναντι του βρίσκονται οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Επίσης ο Γάλλος δήλωσε πως αν στο μέλλον βρεθεί σε αυτή τη θέση ένας παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, θα πρέπει να σκεφτεί διπλά το αν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Κανένα λόγο δεν βρίσκει πλέον ο Φρανκ Ριμπερί για κάποιον παίκτη να πηγαίνει στην τελετή απονομής της «Χρυσής Μπάλας» σε περίπτωση που απέναντι του βρίσκονται οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Επίσης ο Γάλλος δήλωσε πως αν στο μέλλον βρεθεί σε αυτή τη θέση ένας παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, θα πρέπει να σκεφτεί διπλά το αν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση.

«Όσο είναι ο Ρονάλντο και ο Μέσι, ο τρίτος παίκτης που θα είναι υποψήφιος πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει καμία ελπίδα. Είναι η ίδια ιστορία ξανά κάθε χρόνο. Δεν ξέρω τι πρέπει να πετύχει κάποιος για να κερδίσει αυτό το βραβείο. Ακόμα και το να κατακτήσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν είναι αρκετό όπως φαίνεται. Ο Νόιερ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο για δυο-τρία χρόνια.

»Κατέκτησε τρόπαια με τη Μπάγερν, κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο και ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Βραζιλία. Προφανώς, αυτό δεν είναι αρκετό. Απλά δεν το καταλαβαίνω. Όταν είναι υποψήφιος άλλος παίκτης της Μπάγερν, θα πρέπει να συζητήσουμε αν αξίζει να πάει. Για ποιο λόγο; Για να βγάλει φωτογραφία;» ήταν τα λόγια του, φανερά ενοχλημένου, Φρανκ Ριμπερί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024