Ο ΟΦΗ καλεί επιχειρηματίες του Ηρακλείου για οικονομική βοήθεια
Κάλεσμα σε επιχειρηματίες της πόλης του Ηρακλείου έκανε η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής. Η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται με μια πολύ κρίσιμη καμπή της ιστορίας της οπότε όπως είναι λογικό κάθε βοήθεια θα είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη.
Κάλεσμα σε επιχειρηματίες της πόλης του Ηρακλείου έκανε η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής.
Η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται με μια πολύ κρίσιμη καμπή της ιστορίας της οπότε όπως είναι λογικό κάθε βοήθεια θα είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη.
Αναλυτικά:
«Προσωπικό κάλεσμα σε επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης και σε παλαιούς παράγοντες της ομάδας για οικονομική βοήθεια, με άμεση ή έμμεση «ανταποδοτικότητα» θα κάνει σήμερα η ΠΑΕ ΟΦΗ. Πιο συγκεκριμένα έχει καταρτιστεί μια λίστα ανθρώπων από τους οποίους θα ζητηθούν χρήματα, καθώς η ανάγκη για άμεση ρευστότητα στην εταιρεία παραμένει επιτακτική, με την «ανταπόδοση» να έχει σχέση είτε με την προεγγραφή για αγορά μετοχών σε μελλοντική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είτε με την χορηγία οποιασδήποτε μορφής.
Επίσης παρόμοια επιστολή θα σταλθεί και στους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που θα θελήσει να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή.
Οποιαδήποτε βοήθεια θα δημοσιοποιηθεί από την ΠΑΕ (εάν συναινεί και ο επιχειρηματίας) και δεδομένα θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους πολυάριθμους φίλους της ομάδας, καθώς σε τούτες τις δύσκολες στιγμές που διανύει ο σύλλογος, οικονομικές ανάσες από ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα θα είναι ευεργετικές και θα πρέπει να τύχουν ανάλογης αντιμετώπισης από όλους μας
Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί τον διευθυντή του οφθαλμολογικού ινστιτούτου Αθηνών κ. Γιάννη Δατσέρη για την προσφορά του στην ομάδα»
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις