Οι Οικολόγοι Πράσινοι ζητούν τη στήριξη των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ
Με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ κατέρχονται στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου οι Οικολόγοι Πράσινοι, με τη συμμετοχή του Γιάννη Τσιρώνη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και 20 υποψηφίων σε 17 περιοχές της Ελλάδας.
Με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ κατέρχονται στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου οι Οικολόγοι Πράσινοι, με τη συμμετοχή του Γιάννη Τσιρώνη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και 20 υποψηφίων σε 17 περιοχές της Ελλάδας.
Όπως αναφέρουν, οι Οικολόγοι Πράσινοι έκαναν την επιλογή αυτή θεωρώντας την ως τη μοναδική και καθαρή στάση ευθύνης για την Πολιτική Οικολογία στην Ελλάδα. «Αξιολογώντας τις εκλογές αυτές ως το πρώτο βήμα για μια εναλλακτική πορεία της χώρας, έξω από τη μέγγενη των μνημονίων, για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με παράλληλη ανασύσταση του κοινωνικού της ιστού και την προστασία των κοινών αγαθών» σημειώνουν και καλούν τους πολίτες να τιμήσουν την επιλογή αυτή.
Βασικοί άξονες της πολιτικής τους είναι:
1- Να μπει η χώρα σε δρόμο παραγωγικής ανασυγκρότησης.
2- Να βλέπει η χώρα το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον όχι ως πολυτέλεια αλλά ως όρο για την οικονομική εξυγίανση.
3- Να ενισχύσει η χώρα τη δημοκρατία και τους θεσμούς και να στηρίξει αντίστοιχες προσπάθειες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αμετανόητος Λαζαρίδης ξαναχτυπά: Η σκευωρία των πολιτικών μου αντιπάλων εντός και εκτός Καβάλας θα πέσει στο κενό
- Strawberina στοπ: Δηλητήριο ο σκοτεινός τοξικός αλγόριθμος των ψηφιακών φρούτων
- Συναγερμός στον Νέο Κόσμο – 55χρονος έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα αφού χτύπησε τη μητέρα του – Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ
- Αρκτική: Η κινητικότητα που προμηνύει σύγκρουση – Τι τη φέρνει στο επίκεντρο των ανταγωνισμών
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Χατζηδάκης: Νέες φοροαπαλλαγές και μέτρα στήριξης τον Σεπτέμβριο
- Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΛ Novibet ο Παντελίδης

