Πέφτει η αυλαία στην καριέρα του Νταβίντ Τρεζεγκέ
Τίτλοι τέλους για τον Νταβίντ Τρεζεγκέ, σύμφωνα με την εφημερίδα της Αργεντινής «Clarin». Ο 37χρονος επιθετικός, που έζησε ακόμη μία εμπειρία μετέχοντας στο πρωτάθλημα της Ινδίας με την Πούνε αποφάσισε να ολοκληρώσει μια καριέρα πλούσια σε επιτυχίες, παρά το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, συμπεριλαμβανομένης της Μαγιόρκα.
Τίτλοι τέλους για τον Νταβίντ Τρεζεγκέ, σύμφωνα με την εφημερίδα της Αργεντινής «Clarin».
Ο 37χρονος επιθετικός, που έζησε ακόμη μία εμπειρία μετέχοντας στο πρωτάθλημα της Ινδίας με την Πούνε αποφάσισε να ολοκληρώσει μια καριέρα πλούσια σε επιτυχίες, παρά το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, συμπεριλαμβανομένης της Μαγιόρκα.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Τρεζεγκέ, Αντόνιο Καλιέντο, ενώ σύμφωνα πάντοτε με το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Τρεζεγκέ θα μπορούσε να επιστρέψει στην Γιουβέντους σε διευθυντική θέση και να συνεργαστεί με τον πρώην συμπαίκτη του, Πάβελ Νέντβεντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρέκβιεμ για ένα κόμμα που έχει κλείσει τον κύκλο του – αυγή για μια νέα ελπίδα για την κοινωνία
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
- Αρκάς: Σε καλοκαιρινή διάθεση
- Το να μην κάνουμε τίποτα δεν είναι κακό
- Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος το Σάββατο – Σε «πορτοκαλί» συναγερμό η Κρήτη
- ΣΥΡΙΖΑ: Η τελευταία ευκαιρία του Πολάκη για πρόεδρος – Σύγκρουση μέχρι τελικής πτώσης στην Κεντρική Επιτροπή


