Πέφτει η αυλαία στην καριέρα του Νταβίντ Τρεζεγκέ
Τίτλοι τέλους για τον Νταβίντ Τρεζεγκέ, σύμφωνα με την εφημερίδα της Αργεντινής «Clarin». Ο 37χρονος επιθετικός, που έζησε ακόμη μία εμπειρία μετέχοντας στο πρωτάθλημα της Ινδίας με την Πούνε αποφάσισε να ολοκληρώσει μια καριέρα πλούσια σε επιτυχίες, παρά το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, συμπεριλαμβανομένης της Μαγιόρκα.
Τίτλοι τέλους για τον Νταβίντ Τρεζεγκέ, σύμφωνα με την εφημερίδα της Αργεντινής «Clarin».
Ο 37χρονος επιθετικός, που έζησε ακόμη μία εμπειρία μετέχοντας στο πρωτάθλημα της Ινδίας με την Πούνε αποφάσισε να ολοκληρώσει μια καριέρα πλούσια σε επιτυχίες, παρά το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, συμπεριλαμβανομένης της Μαγιόρκα.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Τρεζεγκέ, Αντόνιο Καλιέντο, ενώ σύμφωνα πάντοτε με το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Τρεζεγκέ θα μπορούσε να επιστρέψει στην Γιουβέντους σε διευθυντική θέση και να συνεργαστεί με τον πρώην συμπαίκτη του, Πάβελ Νέντβεντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως
- Δεν χώνεψε την παραίτηση ο Λαζαρίδης και… επιτίθεται με troll στη Ντόρα


