Σε τραγικό σημείο βρίσκεται ο ΟΦΗ. Όμως, ο σύλλογος αποφάσισε να μην δηλώσει αδυναμία και να ταξιδέψει κανονικά στην Κομοτηνή για τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανθρακικό. Το ρόστερ έχει μειωθεί δραματικά κι έτσι ο Νίκος Αναστόπουλος έχει στη διάθεσή του μόλις 14 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που πείστηκε να μείνει προσωρινά και να βοηθήσει την ομάδα.
Σε τραγικό σημείο βρίσκεται ο ΟΦΗ. Όμως, ο σύλλογος αποφάσισε να μην δηλώσει αδυναμία και να ταξιδέψει κανονικά στην Κομοτηνή για τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανθρακικό.
Το ρόστερ έχει μειωθεί δραματικά κι έτσι ο Νίκος Αναστόπουλος έχει στη διάθεσή του μόλις 14 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που πείστηκε να μείνει προσωρινά και να βοηθήσει την ομάδα.
Επίσης, στην αποστολή βρίσκονται και οι Λόρια, Μερεμπασβίλι που αναμένεται να αποχωρήσουν τις επόμενες ημέρες.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Σα να μην έφτανε που κόπηκε από το Μουντιάλ 2026, ο… ελίτ Ισπανός ρέφερι Σάντσεθ Μαρτίνεθ δεν μπαίνει συχνά σε αγώνες της πατρίδας του. Είναι ανεπιθύμητος στη Ρεάλ Μαδρίτης
Η αποστολή της Άρσεναλ στον τελικό του Champions League, κόντρα στην Παρί, θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη και ο Αρτέτα ψάχνει τρόπους για να αιφνιδιάσει τους Παριζιάνους
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν ενόψει του Game 4 με τη Βαλένθια τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης, χωρίς να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.