ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει για το θέμα των υποκλοπών
Να απαντήσει άμεσα και με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο στα όσα αναφέρει το δημοσίευμα των Νέων για τις παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων κοντά στα γραφεία πολιτικών κομμάτων, καλεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Να απαντήσει άμεσα και με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο στα όσα αναφέρει το δημοσίευμα των Νέων για τις παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων κοντά στα γραφεία πολιτικών κομμάτων, καλεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Το δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Τα Νέα’, σύμφωνα με το οποίο παρακολουθούνται τα κινητά τηλέφωνα σε περιοχές όπου βρίσκονται γραφεία πολιτικών κομμάτων, συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ, γεννά εύλογα ερωτηματικά και ανησυχίες. Η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να απαντήσει, με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο, στα όσα αναφέρει το δημοσίευμα».
Έρευνα της εφημερίδας αποκάλυψε ίχνη υποκλοπών και επεμβάσεων σε κινητά τηλέφωνα σε περιοχές όπου βρίσκονται γραφεία κομμάτων καθώς και σε άλλα κεντρικά σημεία της Αθήνας.
Τα περισσότερα από τα «πολύ ύποπτα συμβάντα», εντοπίστηκαν σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού και στην Πλατεία Κουμουνδούρου όπου βρίσκεται το αρχηγείο του ΣΥΡΙΖΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο
- Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
- Άρης: Το σημάδι στο πόδι του Ρόουζ από το μαρκάρισμα του Ιβανούσετς (pic)
- Νέες ανατριχιαστικές προβλέψεις από τον «ζωντανό Νοστράδαμο» για το 2026- Τι τον φοβίζει περισσότερο;
- Το τέλος των «μηχανών»: Ο Λάντο Νόρις είναι ο next door βασιλιάς της F1 – και κουβαλάει όλους τους προβληματισμούς ενός 26χρονου
- Πειραματικό χάπι υπόσχεται αδυνάτισμα χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας

