Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν είναι δεκανίκι, έχει πρόσωπα και λύσεις
Με καθαρές κόκκινες γραμμές και στόχο να προκύψει κυβέρνηση του 51% δηλώνει ότι θα προσέλθει στη διαδικασία των διερευνητικών επαφών την επομένη των εκλογών ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Το Ποτάμι δεν είναι δεκανίκι. Το Ποτάμι έχει πρόσωπα, έχει λύσεις, έχει προτεραιότητες και η στήριξή του σε μια κυβέρνηση εξαρτάται κυρίως από τις προτεραιότητες της άλλης πλευράς» τονίζει.
Με καθαρές κόκκινες γραμμές και στόχο να προκύψει κυβέρνηση του 51% δηλώνει ότι θα προσέλθει στη διαδικασία των διερευνητικών επαφών την επομένη των εκλογών ο Σταύρος Θεοδωράκης.
«Το Ποτάμι δεν είναι δεκανίκι. Το Ποτάμι έχει πρόσωπα, έχει λύσεις, έχει προτεραιότητες και η στήριξή του σε μια κυβέρνηση εξαρτάται κυρίως από τις προτεραιότητες της άλλης πλευράς» τονίζει σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού τονίζει ότι θα είναι «εγκληματικά ανεύθυνος» όποιος βάλει τη χώρα στην περιπέτεια των επαναληπτικών εκλογών.
«Τα ταμεία αδειάζουν. Το Δημόσιο έχει πάψει να εισπράττει. Κανείς δεν πληρώνει, όλοι είναι σε στάση αναμονής. Οι νέες εκλογές, λοιπόν θα έδιναν το τελικό χτύπημα στην οικονομία και θα κατέστρεφαν την τουριστική περίοδο» τονίζει.
Ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα του ως τρίτη δύναμη θα επιδιώξει «μεγάλες πολιτικές συμφωνίες», χωρίς να ζητήσει υπουργικές καρέκλες.
«Δεν είμαι διαθέσιμος να γίνω υπουργός κανενός. Αν ήθελα να γίνω υπουργός, την είχα την ευκαιρία. Όμως τη βλέπω αλλιώς την πολιτική. Δεν μπαίνεις για να παζαρέψεις καρέκλες, μπαίνεις για να προτείνεις λύσεις» λέει ο κ. Θεοδωράκης.
Παραδέχεται ότι «υπάρχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν σωστές επισημάνσεις, ειδικά όταν μιλάνε για το παρελθόν. Εξηγεί, όμως, ότι η πολυφωνία προτάσεων για το μέλλον «στερείται λογικής». «Ποιος θα επιβληθεί σε αυτή τη Βαβέλ;» αναρωτιέται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παπαφλέσσας: Ο νεότερος Αλκιβιάδης
- Τραγωδία στην Αττική Οδό: Νεκρός μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω στα διόδια
- Σκαριόλο: «Η Ρεάλ είναι πάντα… Ρεάλ, είμαστε περήφανοι που θα είμαστε στο Final-4 της Αθήνας»
- ΠΑΣΟΚ: Σε πανικό το Μαξίμου – Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης των υποκλοπών μετά την κατάθεση Δεμίρη
- Τέλος το Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση – Ο Σταύρος Φλώρος στο Μαϊάμι
- Metallica: Ροκ τουρίστας ο Τζέιμς Χέτφιλντ μετά το ιστορικό live στο ΟΑΚΑ – «Ελλάδα, εκπληκτική, νοστιμότατη»
