Φωτιά σε φορτηγό παρέλυσε τη σήραγγα της Μάγχης
Η κυκλοφορία μέσω της σήραγγας της Μάγχης διακόπηκε επειδή έπιασε φωτιά μια νταλίκα στη γαλλική πλευρά της σήραγγας, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία του Κεντ. Η αρχικά άγνωστη πηγή του καπνού είχε προκαλέσει συναγερμό, διακόπτοντας και τα σιδηροδρομικά δρομολόγια. Δεν υπήρξαν τραυματίες.
Η κυκλοφορία μέσω της σήραγγας της Μάγχης διακόπηκε επειδή έπιασε φωτιά μια νταλίκα στη γαλλική πλευρά της σήραγγας, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία του Κεντ.
Η διαχειρίστρια εταιρεία Eurotunnel είχε αναστείλει νωρίτερα τις υπηρεσίες λέγοντας πως εντοπίσθηκε καπνός από άγνωστη πηγή.
Οι επιβάτες μιας αμαξοστοιχίας απομακρύνθηκαν χωρίς επεισόδια, ανακοίνωσε η Eurotunnel. Η αστυνομία του Κεντ γνωστοποίησε πως δεν υπάρχουν τραυματίες.
Η εταιρεία Eurostar, η οποία εξασφαλίζει τις σιδηροδρομικές υπηρεσίες ανάμεσα στο Παρίσι, το Λονδίνο και τις Βρυξέλλες μέσω της σήραγγας, ανακοίνωσε πως δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια το Σάββατο εξαιτίας της διακοπής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Φρίντα Κάλο: «Beyond the Icon Immersive Athens» στον Ελληνικό Κόσμο
- Αποδράσεις στο Αιγαίο με τη Blue Star Ferries: Όταν κάθε διαδρομή γίνεται η ομορφότερη ανάμνηση
- ΠΑΣΟΚ: Οι διαρροές για τις υποκλοπές, ο φάκελος Ανδρουλάκη και τα αναπάντητα ερωτήματα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθεί και ποιοι θα το λάβουν
- Μακροζωία: Πέντε διατροφικά πλάνα που χαρίζουν χρόνια ζωής




