Βενιζέλος: Όσοι πάνε να βρουν τον χαμένο παράδεισο θα υποστούν σοκ
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ απογοητεύσει τους ψηφοφόρους θα προκληθεί σοκ που θα αλλάξει το πολιτικό σύστημα, εκτιμά ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για δεύτερες εκλογές, σημειώνει ότι η διαπραγμάτευση θα είναι πιο σκληρή μετά τις 25 Ιανουαρίου, προειδοποιεί ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα ρευστότητας και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «προεκλογική παράσταση και υποκρισία».
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ απογοητεύσει τους ψηφοφόρους θα προκληθεί σοκ που θα αλλάξει το πολιτικό σύστημα, εκτιμά ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για δεύτερες εκλογές, σημειώνει ότι η διαπραγμάτευση θα είναι πιο σκληρή μετά τις 25 Ιανουαρίου, προειδοποιεί ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα ρευστότητας και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «προεκλογική παράσταση και υποκρισία».
Παράλληλα, σημειώνει ότι αν ο λαός δώσει τεχνητή, λόγω του εκλογικού συστήματος, αυτοδυναμία ας αναλάβει την ευθύνη της επιλογής του, αλλά αν θέλει ευρύτερες συμμαχίες ας τις επιβάλει.
Όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζει ότι δεν είναι ούτε κληρονόμος ούτε ιδιοκτήτης, προσθέτοντας ωστόσο ότι «αν το πρόβλημα είναι να τιμωρηθεί και πάλι το ΠΑΣΟΚ για να σωθεί η χώρα, αυτό θυμίζει την ιστορία της Ιφιγένειας εν Αυλίδι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Περιστέρι: Στο νοσοκομείο 13χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Χειροπέδες σε υπάλληλο περιπτέρου
- Δυτική Όχθη: Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα καταγγέλλει το ισραηλινό «απαρτχάιντ»
- Ποιος είναι ο Άρμονι Μπρουκς που «καθάρισε» δύο φορές τον Παναθηναϊκό στη regular season (vids)
- Έβρος: Στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα από όπλο μετανάστης
- «Η νίκη κατά του καρκίνου μαστού ήταν ένα θαύμα» – Ο πρώην ντράμερ των KISS μιλά για την ασθένεια και την προσευχή
- Η κυβέρνηση εξειδικεύει τα μέτρα για τους αγρότες: 7 αιτήματα εκτός δημοσιονομικών ορίων, 4 υπό επεξεργασία λέει ο Χατζηδάκης