Ξανά στο Νοσοκομείο ο Μοχάμεντ Άλι, σταθερή η κατάσταση του
Στο νοσοκομείο εισήχθη ξανά, δεύτερη φορά μέσα σ' ένα μήνα, ο Μοχάμεντ Αλι. Ο ζωντανός θρύλος της παγκόσμιας πυγμαχίας, που πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.
Στο νοσοκομείο εισήχθη ξανά, δεύτερη φορά μέσα σ’ ένα μήνα, ο Μοχάμεντ Αλι.
Ο ζωντανός θρύλος της παγκόσμιας πυγμαχίας, που πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.
Πριν από ένα μήνα ο Αλι είχε νοσηλευτεί για δύο εβδομάδες λόγω πνευμονίας. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της οικογένειας, η κατάσταση του 72χρονου πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή είναι σταθερή και αναμένεται να βγει το αργότερο το Σάββατο από το νοσοκομείο.
Ο θρυλικός πυγμάχος είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 1981, πριν διαγνωστεί με Πάρκινσον το 1984.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Λύκο της Wall Street»
- Μουντιάλ: Σχεδόν 20 δισ. δολάρια το οικονομικό αποτύπωμα στις ΗΠΑ
- Η βιομηχανία του φόβου στη Βαλτική Θάλασσα: Τα δισεκατομμύρια του ΝΑΤΟ και η ομηρία των πολιτών
- Το Βέλγιο απαγορεύει τις εισαγωγές από οικισμούς Ισραηλινών εποίκων, αφού κατήγγειλε την αδράνεια της ΕΕ
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Με Δούρου και Νίκο Παππά γραμματέα ο επιθανάτιος ρόγχος του ΣΥΡΙΖΑ – Μένει μέχρι να φύγει ο Πολάκης



