Η γερμανική φίρμα διευρύνει ολοένα την γκάμα του πλέον εμβληματικού της μοντέλου επιφυλάσσοντας για την αμερικανική έκθεση του Detroit την ισχυρότερη -μέχρι στιγμής- Targa έκδοσή του με αφορμή και τη συμπλήρωση πενήντα χρόνων από την εμφάνιση αυτού του… εκκεντρικά ανοιχτού είδους της 911.

H 911 Targa 4 GTS διαθέτει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, φαρδύτερα πίσω φτερά και σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα bi-xenon, ενώ το παζλ της εμφάνισής της συμπληρώνει η σπορ εξάτμιση και οι σκούρες γυαλιστερές ζάντες στους τροχούς των 20 ιντσών.

Στα σπλάχνα της φιλοξενείται ο οικείος εξακύλινδρος κινητήρας των 3,8 λίτρων ο οποίος προσφέρει ισχύ 430 ίππων και 440 Nm ροπής.

Έτσι, η ισχυρότερη 911 Targa επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητα της διαμορφώνεται από τον ηλεκτρονικό περιοριστή στα 300 χλμ./ώρα.

Εκτός από την επιπλέον ισχύ η 911 Targa 4 GTS θα διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό της ενεργή ανάρτηση και το σύστημα διαχείρισής της, PASM καθώς και ό,τι περιλαμβάνει το γνωστό εξοπλιστικό πακέτο Sport Chrono.

auto.in.gr