Παίκτης του Λεβαδειακού για τον επόμενο 1.5 χρόνο θα είναι ο Κάρλος Μιλιάζες, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ της Βοιωτίας. Ο Πορτογάλος, που την Κυριακή αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα του ΟΦΗ και ήταν, μάλιστα, ο σκόρερ και των τριών τερμάτων της πρώην ομάδας του επί της Κέρκυρας (3-2), έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τους «πράσινους» κι εκτός απρόοπτου θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Παίκτης του Λεβαδειακού για τον επόμενο 1.5 χρόνο θα είναι ο Κάρλος Μιλιάζες, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ της Βοιωτίας.
Ο Πορτογάλος, που την Κυριακή αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα του ΟΦΗ και ήταν, μάλιστα, ο σκόρερ και των τριών τερμάτων της πρώην ομάδας του επί της Κέρκυρας (3-2), έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τους «πράσινους» κι εκτός απρόοπτου θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κάρλος Μιλιάζες. Ο Πορτογάλος αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και έπειτα από συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Κομπότη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο», αναφέρει το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη διοίκηση του συλλόγου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.