«Εγώ ξέρω μόνο να κερδίζω στο γήπεδο», είπε ο Ιβάνοβιτς
Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς την απόφαση για πρόκριση του Ολυμπιακού στα χαρτιά στο Κύπελλο Ελλάδος, αφού όπως δήλωσε, εκείνος έχει μάθει να κερδίζει τους αγώνες εντός του παρκέ.
Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς την απόφαση για πρόκριση του Ολυμπιακού στα χαρτιά στο Κύπελλο Ελλάδος, αφού όπως δήλωσε, εκείνος έχει μάθει να κερδίζει τους αγώνες εντός του παρκέ.
Αναλυτικά:
Για την απόφαση για το Κύπελλο Ελλάδος: «Εγώ ξέρω μόνο να κερδίζω στο γήπεδο».
Για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό: «Ήταν ένα παιχνίδι που πιστεύω ότι δεν ξεκινήσαμε καλά. Ξέραμε ότι η ομάδα είχαμε απέναντί μας ξέρει από μπάσκετ κι έπαιξε πολύ καλά, κάνοντας τις σωστές επιλογές. Είχαμε πρόβλημα τα πρώτα 15-20 λεπτά απέναντι στην άμυνα που είχαν ετοιμάσει. Χρειαζόμασταν να παίξουμε επιθετικά από την αρχή και να τρέξουμε. Στο τέλος τα καταφέραμε αλλά όχι στο επίπεδο που θα ήθελα. Δεν τρέχουμε και δεν πιέζουμε στο επίπεδο που θα ήθελα. Εύχομαι καλή συνέχεια στους αντιπάλους που είναι καλή ομάδα κι εύχομαι ό,τι καλύτερο για τα υπόλοιπα παιχνίδια».
Για τα νέα παιδιά που έπαιξαν: «Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά, τους Παπαγιάννη, Διαμαντάκο, Λούντζη και Κόνιαρη που δουλεύουν και υπάρχει ένα ροτέισον μεταξύ αυτών των παιδιών από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά έχουν πολύ δρόμο ακόμα».
Για την έλλειψη πίεσης κι αν οφείλεται στην κούραση της ομάδας ή όχι: «Δεν υπάρχει κόπωση, ποιος μίλησε για κόπωση».
Από την πλευρά των παικτών, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε: «Παίξαμε με μία ομάδα που είχε πολλές απουσίες. Συγκεντρωθήκαμε και παίξαμε καλό μπάσκετ στα τρία τελευταία δεκάλεπτα και φτάσαμε σε μία νίκη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ πετάει τον Κόλμπερτ στα σκουπίδια σε deepfake ανάρτηση – «Είμαστε κλόουν»
- New York Times: Οι ΗΠΑ έχουν αποκλείσει το Ισραήλ από τις διαπραγματεύσεις – Ιράν: Ο Τραμπ δεν έχει επιλογές
- Έμπολα: Τρία νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ουγκάντα
- Οι ανατροπές που έρχονται με τα επιδόματα – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Σκαριόλο για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν βρίσκεσαι κάθε χρόνο σε τελικό, πρέπει να δώσουμε το 100%»
- Κρήτη: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 3χρονου – Το παιδί περιγράφεται ως «ιδιαίτερα κακοποιημένο»






