Καμμένος: Η πολιτική της εξαθλίωσης πρέπει να τελειώσει
Τη Βαρβάκειο αγορά επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. «Η εξαθλίωση της μεσαίας τάξης, η διάλυση του επιπέδου ζωής και επιβίωσης των συνταξιούχων, η τεράστια ανεργία με την πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης, πρέπει να σταματήσουν στις 25 Ιανουαρίου» δήλωσε.
Τη Βαρβάκειο αγορά επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
«Σήμερα επισκεφθήκαμε την αγορά, μία αγορά άδεια από καταναλωτές. Η εξαθλίωση της μεσαίας τάξης, η διάλυση του επιπέδου ζωής και επιβίωσης των συνταξιούχων, η τεράστια ανεργία με την πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης, πρέπει να σταματήσουν στις 25 Ιανουαρίου» δήλωσε.
Ο κ. Καμμένος ζητά από το λαό να εμπιστευτεί το κόμμα του για να «γυρίσουμε σελίδα σε αυτή την τραγική εικόνα που παρουσιάζει πλέον η πατρίδα μας από την πολιτική της εξαθλίωσης».
«Μπορούμε να αλλάξουμε την ιστορία του τόπου, μπορούμε να ξαναφέρουμε το χαμόγελο, μπορούμε να ξαναγεμίσουμε τις αγορές» πρόσθεσε.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59