Χωρίς εκπλήξεις η πρώτη επιλογή αποστολής του Περέιρα
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι στα Πηγάδια με την Ξάνθη και ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή χωρίς εκπλήξεις λαμβάνοντας υπόψη και τους τραυματισμούς που υπάρχουν.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι στα Πηγάδια με την Ξάνθη και ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή χωρίς εκπλήξεις λαμβάνοντας υπόψη και τους τραυματισμούς που υπάρχουν.
Έτσι οι παίκτες που συμπεριέλαβε ο Περέιρα στην αποστολή είναι οι εξής: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι, Στρέζος.
Εκτός έχει μείνει ο Διαμαντάκος, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Στη σημερινή προπόνηση ο Περέιρα είδε τον Μήτρογλου να προπονείται και πάλι κανονικά και τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του.
Αντίθετα, θεραπεία έκαναν και σήμερα οι Φουστέρ και Μποτία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρχεία Έπσταϊν: Αρχίζουν έρευνες στη Βρετανία – Τι ακριβώς περιμένουν στις ΗΠΑ;
- Η μακροχρόνια σχέση «σκοτώνει» τον έρωτα;
- Εθισμένο στη Μετανάστευση το Λονδίνο: σωσίβιο για την οικονομία ή βόμβα για το μέλλον;
- Γροιλανδία, η επιστροφή – Τα ηγεμονικά σχέδια του Τραμπ μπαίνουν σε νέα φάση
- Δημογραφικό: Η Ελλάδα γερνάει και ερημοποιείται
- Φραντσέσκο Σαρατσένο: Η Ιταλία είναι ο μεγάλος ασθενής της Ευρώπης, αλλά όχι λόγω χρέους





