Χωρίς εκπλήξεις η πρώτη επιλογή αποστολής του Περέιρα
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι στα Πηγάδια με την Ξάνθη και ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή χωρίς εκπλήξεις λαμβάνοντας υπόψη και τους τραυματισμούς που υπάρχουν.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι στα Πηγάδια με την Ξάνθη και ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή χωρίς εκπλήξεις λαμβάνοντας υπόψη και τους τραυματισμούς που υπάρχουν.
Έτσι οι παίκτες που συμπεριέλαβε ο Περέιρα στην αποστολή είναι οι εξής: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι, Στρέζος.
Εκτός έχει μείνει ο Διαμαντάκος, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Στη σημερινή προπόνηση ο Περέιρα είδε τον Μήτρογλου να προπονείται και πάλι κανονικά και τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του.
Αντίθετα, θεραπεία έκαναν και σήμερα οι Φουστέρ και Μποτία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έκθεση – καμπανάκι για το ελαιόλαδο: Απώλειες και αβεβαιότητα
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (pic)
- Προστατευόμενο είδος ο Έλληνας τουρίστας – Μόνο το 10% των διανυκτερεύσεων από ημεδαπούς
- «Η Νταϊάνα θα ήταν συντετριμμένη»: Αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα σε Γουίλιαμ και Χάρι – «Τέσσερα χρόνια ξένοι»
- Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 5.000 οι νεκροί των σεισμών του Ιουνίου
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του





