Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αστέρας έκοψε με... τριάρα τα φτερά του ΠΑΟΚ

Ο Αστέρας έκοψε με… τριάρα τα φτερά του ΠΑΟΚ

Εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε 3-0 του κακού ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Θόδωρος Καλοκοτρώνης», για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Δύο γκολ πέτυχε ο Γιαννιώτας (9΄ και 45΄) κι ένα ο Σανκαρέ (30΄) για τους Αρκάδες, που έχασαν και πέναλτι με τον Μπαράλες στο 7ο λεπτό. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ανέβηκε -μέχρι αύριο τουλάχιστον- στην τρίτη θέση της κατάταξης, ενώ ο «Δικέφαλος του βορρά» κινδυνεύει να πέσει από την κορυφή, αν ο Ολυμπιακός νικήσει αύριο στην Ξάνθη.

Εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε 3-0 του κακού ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Θόδωρος Καλοκοτρώνης», για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Δύο γκολ πέτυχε ο Γιαννιώτας (9΄ και 45΄) κι ένα ο Σανκαρέ (30΄) για τους Αρκάδες, που έχασαν και πέναλτι με τον Μπαράλες στο 7ο λεπτό.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ανέβηκε -μέχρι αύριο τουλάχιστον- στην τρίτη θέση της κατάταξης, ενώ ο «Δικέφαλος του βορρά» κινδυνεύει να πέσει από την κορυφή, αν ο Ολυμπιακός νικήσει αύριο στην Ξάνθη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μάσα, ο Μπαράλες με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από την εστία. Στο 7΄ ο διατητής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Ζησόπουλου από τον Τζανδάρη (η οποία όμως έγινε εκτός περιοχής), αλλά ο Ιτάνζ απέκρουσε την -κακή- εκτέλεση του Μπαράλες και κράτησε το «μηδέν».

Δεν μπόρεσε όμως να κάνει το ίδιο δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Μάσα με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Γιαννιώτα κι αυτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αφού όμως πρώτα χρησιμοποίησε… μανσέτα για να κοντρολάρει τη μπάλα, χωρίς η παράβαση να γίνει αντιληπτή από το διαιτητή ή το βοηθό.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς, καθώς οι Αρκάδες του έδωσαν χώρο, αλλά εμφάνισε πολλά προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού και δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός, με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Φακούντο Περέιρα στο 23΄.

Αντίθετα, ο Αστέρας έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 30΄, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρόλε και σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενούμενων, με τον Σανκαρέ να στέλνει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα. Μετά το δεύτερο γκολ ο «Δικέφαλος»… κατέρρευσε και οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο.

Στο 34΄ ο Σανκαρέ βρέθηκε πάλι σε θέση βολής, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε με αυτοθυσία πάνω στη γραμμή, στο 44΄ ο Ιτάνζ έδιωξε με υπερένταση το πολύ όμορφο γυριστό του Μάσα και στο 45΄ ο Γιαννιώτας έφυγε «στην πλάτη» της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ «έγραψε» το 3-0.

Το δεύτερο ημίχρονο έγινε… για τους τύπους, με τον ΠΑΟΚ να μην έχει ψυχικές δυνάμεις για να αντιδράσει και τον Αστέρα να μην έχει την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση για να ολοκληρώσει τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις του. Το 3-0 δεν άλλαξε ως το τέλος, με τους Αρκάδες να πανηγυρίζουν μία σπουδαία νίκη.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Κίτρινες: Μπαράλες, Γιαννιώτας, Κουρμπέλης – Τζανδάρης, Σκόνδρας, Μαντούρο, Αθανασιάδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης):
Κοσίτσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο (89΄ Τιε Μπι), Γιαννιώτας (80΄ Παντελιάδης), Μπαράλες, Ρόλε (65΄ Κουρμπέλης), Μάσα

ΠΑΟΚ (Αγγελος Αναστασιάδης):
Ιτάνζ, Σκόνδρας (59΄ Παπαδόπουλος), Ρατς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Μαντούρο, Γκολάσα (40΄ Μακ), Τζανδάρης (69΄ Κίτσιου), Αθανασιάδης, Περέιρα, Σαλπιγγίδης

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024