Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι και επίσημα ο Κάνι. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία σήμερα τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του. Ο 33χρονος άσος θ’ αγωνιστεί στους «ροχιμπλάνκος» δανεικός από τη Βιγιαρεάλ έως το τέλος της σεζόν.
Στο «Σισμανόγλειο» νοσηλεύεται ο Σπύρος Μαραγκός, ο οποίος συνεχίζει τη μάχη κόντρα στη νόσο ALS (ή αλλιώς νόσος του κινητικού νευρώνα), όπου θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για ενάμιση μήνα.
Όπως εξήγησε ο διοικητής το Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Σπύρος Δερδεμεζής, η κατάσταση του Μάριου Οικονόμο παραμένει κρίσιμη και πως οι γιατροί αναμένουν την ανταπόκριση του οργανισμού του, εκφράζοντας την ελπίδα.