Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Στέγνωσαν» από πατάτες τηγανητές τα McDonald's Βενεζουέλας

«Στέγνωσαν» από πατάτες τηγανητές τα McDonald’s Βενεζουέλας

Χωρίς πατάτες τηγανητές σερβίρονται τα γεύματα στα McDonald's της Βενεζουέλας, χωρίς όμως να συμφωνούν όλοι με το λόγο της έλλειψης. Επισήμως, η εταιρεία που διαχειρίζεται τα 100 εστιατόρια της αμερικανικής εταιρείας στην χώρα μιλά για «εργατικές διαφορές» σε λιμάνια των δυτικών ΗΠΑ από τα οποία γίνονται οι εξαγωγές, όμως οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι απλά ένα ακόμα δείγμα των ελλείψεων που αντιμετωπίζει η χώρα.

Χωρίς πατάτες τηγανητές σερβίρονται τα γεύματα στα McDonald’s της Βενεζουέλας, χωρίς όμως να συμφωνούν όλοι με το λόγο της έλλειψης.

Επισήμως, η εταιρεία που διαχειρίζεται τα 100 εστιατόρια της αμερικανικής εταιρείας στην χώρα μιλά για «εργατικές διαφορές» σε λιμάνια των δυτικών ΗΠΑ από τα οποία γίνονται οι εξαγωγές, με αποτέλεσμα να μην φορτώνονται οι κατεψυγμένες πατάτες με προορισμό τη Βενεζουέλα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ισπανική El Pais, αντίστοιχο πρόβλημα παρουσιάστηκε και στην Ιαπωνία.

Όμως, πολλοί άλλοι βλέπουν ένα ακόμα δείγμα των ελλείψεων που αντιμετωπίζει η χώρα, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης.

Εκπρόσωποι του κλάδου στις ΗΠΑ σημειώνουν ότι το πρόβλημα είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από αυτή την περίφημη «εργατική διαφορά». Όπως ανέφερε ένας αμερικανός του κλάδου στο Associated Press, ήδη από τους πρώτους μήνες του 2014, οι εισαγωγές πατάτας στη Βενεζουέλα είχαν σημειώσει τεράστια μείωση, σε σχέση με τις αντίστοιχες εισαγωγές του 2013.

Πάντως, το τηλεοπτικό δίκτυο Telesur μετέδωσε στο Καράκας, ότι τα McDonald’s μπήκαν και αυτά στη λίστα των εταιρειών που πολεμούν τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πεν.): Στο Final-4 του Champions League o Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (13-13 κ.δ., 6-5 πεν.) και προκρίθηκε στο Final-4 του LEN Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024