Ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα
Πρεμιέρα κάνουν σήμερα, Δευτέρα, οι χειμερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Στο διάστημα των εκπτώσεων τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά την Κυριακή 18 Ιανουαρίου με προτεινόμενο, από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, ωράριο 11:00 – 18:00.
Πρεμιέρα κάνουν σήμερα, Δευτέρα, οι χειμερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.
Στο διάστημα των εκπτώσεων τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά την Κυριακή 18 Ιανουαρίου με προτεινόμενο, από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, ωράριο 11:00 – 18:00.
Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση επιτρέπεται και η αναγραφή του ποσοστού της έκπτωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πρέπει «να επουλωθούν» οι πληγές μας με το Μπενίν πριν ανοίξουν τα σύνορα λέει ο δικτάτορας του Νίγηρα
- Διαδηλώσεις στην Τυνησία εν μέσω θανατηφόρου καύσωνα με μπλακ άουτ και λειψυδρία
- Κυρώσεις της Κίνας εναντίον 14 ευρωπαϊκών εταιρειών ως αντίποινα για τις κυρώσεις σε κινεζικές εταιρείες
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός
