Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz F 015: H πολυτέλεια της αυτόνομης κίνησης

Mercedes-Benz F 015: H πολυτέλεια της αυτόνομης κίνησης

Τον πολυτελέστερο τρόπο αστικής μετακίνησης υπόσχεται το πρωτότυπο όχημα αυτόνομης κίνησης που αποκάλυψε η Mercedes-Benz στην έκθεση τεχνολογίας του Las Vegas.


Περισσότερο χώρο αλλά και χρόνο στους κατοίκους των μεγάλων αστικών κέντρων του μέλλοντος υπόσχεται το πρωτότυπο “F 015 Luxury in Motion” που αποκάλυψε η Mercedes-Benz στην έκθεση καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας η οποία άνοιξε τις πύλες τις στο Las Vegas των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Πέρα από τον φουτουριστικό σχεδιασμό του, το μήκους 5,2 μέτρων πρωτότυπο της Mercedes-Benz έχει την ικανότητα να κινείται χωρίς τη συμμετοχή του οδηγού, αξιοποιώντας τεχνολογίες αυτόνομης κίνησης που η γερμανική φίρμα έχει ήδη να παρουσιάσει στο τεχνολογικό της οπλοστάσιο.

Ξεχωριστό ενδιαφέρουν παρουσιάζει ο θάλαμος επιβατών της F 015 Luxury, καθώς τα καθίσματα της μπροστινής σειράς έχουν τη δυνατότητα να περιστρέφονται, προσφέροντας στους επιβάτες της πρωτότυπης Mercedes-Benz μια… face to face διάταξη.

Ένα ακόμα στοιχείο του αυτοκινήτου αποτελεί η διαρκής ανταλλαγή ερεθισμάτων και πληροφοριών ανάμεσα στο ίδιο το όχημα, τους επιβάτες και το εξωτερικό περιβάλλον, με τη βοήθεια έξι συνολικά ψηφιακών οθονών που ενσωματώνει αριστοτεχνικά το τετραθέσιο εσωτερικό. Οι επιβάτες μπορούν να «επικοινωνήσουν» με την πρωτότυπη F 015 δια της αφής, με νεύματα ή ακόμα και με την κίνηση των ματιών.

auto.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024