Έχει προετοιμαστεί το CNN για το τέλος του κόσμου;
Νεαρός που έκανε την πρακτική του εξάσκηση στο CNN έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που όπως υποστηρίζει «θα κληθεί να προβάλει ο τελευταίος εν ζωή εργαζόμενος του CNN» στην περίπτωση που έρθει το τέλος του κόσμου.
Νεαρός που έκανε την πρακτική του εξάσκηση στο CNN έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που όπως υποστηρίζει «θα κληθεί να προβάλει ο τελευταίος εν ζωή εργαζόμενος του CNN» στην περίπτωση που έρθει το τέλος του κόσμου.
Το βίντεο δείχνει μία στρατιωτική μπάντα να παίζει το Nearer, My God to Thee (ο θρύλος θέλει την μπάντα του Τιτανικού να παίζει τον εν λόγω ύμνο, ενώ βούλιαζε το πλοίο) πριν η οθόνη δείξει μαύρο -πιθανότατα την ώρα που ο κόσμος θα συναντά το τέλος του.
Όπως δηλώνει ο Μάικλ Μπάλαμπαν που είχε κάνει την πρακτική του στο αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο, είχε ακούσει για την ύπαρξη ενός τέτοιου βίντεο πριν την πρακτική του.
Τότε θεώρησε ότι επρόκειτο για ένα είδος αστικού θρύλου, καθώς το 1980, ο Τεντ Τέρνερ, ιδρυτής του CNN είχε δηλώσει: «Θα βγούμε στον αέρα την 1η Ιουνίου και θα παραμείνουμε στον αέρα μέχρι το τέλος του κόσμου. Όταν έρθει αυτή η ώρα, θα το καλύψουμε, θα παίξουμε το «Nearer, My God, to Thee» και θα σταματήσουμε τη μετάδοση».
Προς μεγάλη του έκπληξη, ο Μάικλ Μπάλαμπαν δήλωσε ότι ανακάλυψε το βίντεο με τίτλο «Turner Doomsday Video» (Το βίντεο του Τέρνερ για την Ημέρα της Αποκάλυψης), μετά από πληροφορίες που του είχε δώσει καθηγητής του στο κολέγιο.
Μάλιστα, το βίντεο συνοδεύεται από μήνυμα που αναφέρει με κόκκινα γράμματα «Κρατείται προς δημοσίευση μέχρι να επιβεβαιωθεί το τέλος του κόσμου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)















![Βίσωνας επιτέθηκε σε 65χρονο στο Γέλοουστοουν και τον πέταξε 3 μέτρα στον αέρα – «Μου χάρισε την ζωή» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bison22-315x220.jpg)






![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442