Δολοφονημένος βρέθηκε ιδρυτής hedge fund 200 εκατ. δολ. στο Μανχάταν
Αμερικανός χρηματιστής, ιδρυτής hedge fund μεγέθους 200 εκατ. δολαρίων, βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής μέσα στο πολυτελές διαμέρισμά του στο Μανχάταν. Αναζητείται ο γιος του, ο οποίος και θεωρείται ο τελευταίος που τον είδε ζωντανό.
Αμερικανός χρηματιστής, ιδρυτής hedge fund μεγέθους 200 εκατ. δολαρίων, βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής μέσα στο πολυτελές διαμέρισμά του στο Μανχάταν, ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης.
Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο 70χρονος Τόμας Γκίλμπερτ, ιδρυτής της Wainscott Capital Partners, βρέθηκε να έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι.
Αναζητείται ο γιος του, ο οποίος και θεωρείται ο τελευταίος που τον είδε ζωντανό. Η μητέρα του 30χρονου άνδρα ειδοποίησε την υπηρεσία πρώτων βοηθειών όταν βρήκε τον Γκίλμπερτ στο υπνοδωμάτιό του με ένα περίστροφο δίπλα του, σύμφωνα με την Wall Street Journal.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο Γκίλμπερτ σκοτώθηκε επί τόπου.
Το fund είχε ιδρυθεί το 2011 και δραστηριοποείται κυρίως με εταιρείες βιοτεχνολογίας και φαρμακευτικές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- ΠΑΣΟΚ: Μονόδρομος η παραίτηση Ντόκου – Η κυβέρνηση των αρίστων της ΝΔ σιωπά για το πρωτοφανές συμβάν
- Η Τζόντι Φόστερ θεωρεί ότι η «F1» του Μπραντ Πιτ δημιουργήθηκε με ΑΙ
- Γνωστός τράπερ, διάσημο μοντέλο και influencer κατηγορούνται για παράνομη διαφήμιση σε τυχερά παιχνίδια
- Υπό αμφισβήτηση η ανακάλυψη των λειψάνων του Ντ’Αρτανιάν στο Βέλγιο
- Επίσημο: Τέλος ο Νάγκελσμαν από την Γερμανία – Φαβορί ο Κλοπ (pic)
- Ρώσοι φαρσέρ παγίδευσαν τον ΓΓ Εθνικής Ασφάλειας – Τι λένε στο in πηγές κοντά στον Θάνο Ντόκο



