Άγνωστοι επιχείρησαν να μπουν σε στρατόπεδο της Αττικής
Δύο άτομα επιχείρησαν να μπουν τα μεσάνυχτα σε στρατόπεδο της Αττικής, κόβοντας την περίφραξη.
Στο στρατόπεδο, όπου φυλάσσονται, μεταξύ άλλων, αντιαρματικά βλήματα, σήμανε συναγερμός και οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία.
Δύο άτομα επιχείρησαν να μπουν λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε στρατόπεδο της Αττικής, κόβοντας την περίφραξη.
Στο στρατόπεδο, όπου φυλάσσονται, μεταξύ άλλων, αντιαρματικά βλήματα, σήμανε συναγερμός και οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόπειρα έγινε στις 00:20 μετά τα μεσάνυκτα, από δύο αγνώστους που προσπάθησαν να εισέλθουν παράνομα στο στρατόπεδο στη Μαλακάσα, κόβοντας την περίφραξη.
Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο στρατόπεδο φυλάσσονται, μεταξύ άλλων, εκρηκτικά βλήματα, καθώς και πειστήρια της αστυνομίας που αφορούν σε διάφορα είδη οπλισμού που έχει βρεθεί στην κατοχή συλληφθέντων και έχει κατασχεθεί από την Αστυνομία.
Στο μεταξύ, αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί σε μονάδες όπου φυλάσσονται, μεταξύ άλλων, αντιαρματικά όπλα, έπειτα από εντολή του Ν. Δένδια προς τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Χρίστο Μανωλά.
Αφορμή στάθηκαν πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση του υπουργείου, λίγες εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, για ενδεχόμενη απόπειρα κλοπής αντιαρματικών όπλων από στρατόπεδο της Κορινθίας.
Στο πλαίσιο των πρόσθετων μέτρων ασφαλείας, στο συγκεκριμένο στρατόπεδο έχει μετακινηθεί ομάδα των ειδικών δυνάμεων προς ενίσχυση των μέτρων φύλαξης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πορτογαλία: 9 τραυματίες στις δασικές πυρκαγιές – Ζητά ενισχύσεις από Ευρώπη και Μαρόκο
- Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι εδώ: Ισοφάρισε την Αργεντινή, έσωσε τετ-α-τετ του Μέσι ο Βοζίνια! (vids)
- Περού: Ανακηρύχθηκε και τυπικά εκλεγμένη πρόεδρος η Κέικο Φουχιμόρι
- Νέο απίθανο γκολ ο Μέσι, ξανά… βροχή τα ρεκόρ! (vids, pics)
- Ιράν: Το αεροπλανοφόρο Charles-De-Gaulle αναχώρησε από τη Μέση Ανατολή και επιστρέφει στην Τουλόν
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Drones αντί για πλοία

