Τριπλό φονικό στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
Τραγωδία εκτυλίχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου 55χρονος πυροβόλησε και σκότωσε συγγενικό του ζευγάρι, μαζί με το δωδεκάχρονο παιδί τους, πριν τελικά επιχειρήσει να αυτοκτονήσει. Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα.
Τραγωδία εκτυλίχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου 55χρονος πυροβόλησε και σκότωσε συγγενικό του ζευγάρι, μαζί με το δωδεκάχρονο παιδί τους, πριν τελικά επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.
Ο 55χρονος δράστης (όχι 60χρονος, όπως έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες) σκότωσε με μαχαίρι τον 55χρονο κουνιάδο του, τη 42χρονη γυναίκα του και τον 12χρονο γιο τους, μέσα στη μεζονέτα που διέμεναν, στο Ωραιόκαστρο.
Στη συνέχεια, ο δράστης πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου, αφού πρώτα αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι.
Ο 55χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από το φονικό υπήρξε έντονος διάλογος και διαπληκτισμός ανάμεσα στον δράστη και το ζευγάρι.
Η αστυνομία αναζητά τα αίτια του τριπλού φονικού. Προς το παρόν τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα, αλλά γίνεται λόγος για οικονομικές διαφορές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δρομολογείται κατασκευή σχολείου με γυάλινα δάπεδα στην Αρχαία Κόρινθο
- Mirage 2000-5 στην Κάρπαθο στη θέση των Patriot – Οι λόγοι της αποχώρησης
- Δένδιας: Μήνυμα για τη γενοκτονία των Ποντίων – «Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»
- Ακόμα ένα παιδί του Μπραντ Πιτ «πετάει» το επίθετό του
- Ανδρουλάκης για Γενοκτονία Ποντίων: Η 19η Μαΐου αποτελεί μια μαύρη επέτειο για την ιστορία του Ελληνισμού
- «Αστακός» η Αθήνα για το Final Four της Euroleague – «Φρούριο» το ΟΑΚΑ και αυστηροί έλεγχοι
