Να εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή και στο Διαρκές Συνέδριο την αυτόνομη κάθοδο κάθοδο του κόμματος, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια συνεργασίας με το χώρο της πολιτικής οικολογίας, αποφάσισαν η Εκτελεστική Επιτροπή και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ. Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και του Διαρκούς Συνεδρίου πραγματοποιείται το μεσημέρι του Σαββάτου.
Να εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή και στο Διαρκές Συνέδριο την αυτόνομη κάθοδο κάθοδο του κόμματος, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια συνεργασίας με το χώρο της πολιτικής οικολογίας, αποφάσισαν η Εκτελεστική Επιτροπή και η Κοινοβουλευτική Ομάδα τηςΔΗΜΑΡ.
Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και του Διαρκούς Συνεδρίου πραγματοποιείται το μεσημέρι του Σαββάτου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).