Θυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής
Το πρωί της Τετάρτης θυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση του Κοινοβουλίου και την προκήρυξη των εθνικών εκλογών. Το διάταγμα ορίζει ότι η νέα Βουλή που θα προκύψει από τις τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, θα συνέλθει σε πρώτη συνεδρίαση την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου.
Το πρωί της Τετάρτης θυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση του Κοινοβουλίου και την προκήρυξη των εθνικών εκλογών.
Το διάταγμα ορίζει ότι η νέα Βουλή που θα προκύψει από τις τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, θα συνέλθει σε πρώτη συνεδρίαση την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στις 11:00 το πρωί.
Υπό αυτά τα δεδομένα, η διαδικασία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου του Φεβρουαρίου.
Υπηρεσιακός ΥΠΕΣ
Με την ορκωμοσία του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου, Μιχάλη Θεωχαρίδη, ως υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών, θα ξεκινήσει από την Τετάρτη η προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού για τις εκλογές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Περιφερειακή κυριαρχία»: Η απάντηση της Άγκυρας σε μια Μέση Ανατολή που αλλάζει
- Γαλλία: Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Γκαμπριέλ Ατάλ δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές
- Άκαρπες οι συνομιλίες στον ΟΗΕ για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων
- Ο Στίβεν Κολμπέρ αποχαιρέτησε το «Late Show» με τη βοήθεια του Πολ ΜακΚάρτνεϊ – Το πικρόχολο σχόλιο του Τραμπ
- Κούβα: «Κανείς δεν θα απαγάγει τον Ραούλ Κάστρο», λέει η κόρη του
- Καλιφόρνια: 40.000 άνθρωποι έχουν λάβει εντολές εκκένωσης μετά από διαρροή σε δεξαμενή χημικών

