Εκλογές για πρόεδρο της ΕΠΟ στις 23 Ιανουαρίου
Στις 23 Ιανουαρίου αποφάσισαν στην ΕΠΟ να διεξαχθούν οι εκλογές για την διαδοχή του Γιώργου Σαρρή στη θέση του προέδρου, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η ομοσπονδία. Επίσης επισημοποίησε την απόσυρση της Νίκης Βόλου από το Κύπελλο Ελλάδος.
Στις 23 Ιανουαρίου αποφάσισαν στην ΕΠΟ να διεξαχθούν οι εκλογές για την διαδοχή του Γιώργου Σαρρή στη θέση του προέδρου, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η ομοσπονδία.
Επίσης επισημοποίησε την απόσυρση της Νίκης Βόλου από το Κύπελλο Ελλάδος.
Αναλυτικά:
«Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, 30/12/2014, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.
-Να διεξαχθεί την Παρασκευή 23/1/2015 και ώρα 10:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Radisson Blue Park (Λ. Αλεξάνδρας 10) η έκτακτη αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων μελών της Ομοσπονδίας για την εκλογή νέου προέδρου ΔΣ/ΕΠΟ μετά την παραίτηση του κ. Γιώργου Σαρρή.
-Αποδέχθηκε αίτημα της Super League και ενέκρινε την εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου για μετάθεση το Σάββατο 16/5/2015, από το Σάββατο 9/5/2015, του τελικού αγώνα Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2014-2015.
-Ενέκρινε την εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή στην Καστοριά και την Τρίπολη των φιλικών αγώνων προετοιμασίας των Εθνικών Ομάδων Παίδων και Νέων με την Τουρκία (10-12/2/2015) και την Ουκρανία (28-30/3/2015), αντίστοιχα.
-Ενέκρινε εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου για ματαίωση του αγώνα του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Νίκη Βόλου-ΟΦΗ, που είχε οριστεί για την Πέμπτη 8/1/2015, μετά την έγγραφη δήλωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου προς της ΕΠΟ, ότι αποχωρεί από τη διοργάνωση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Τα παντελόνια-θάνατος της Zara»: Οι influencer τα θεωρούν τα πιο επικίνδυνα παντελόνια στον κόσμο
- Φοιτητική στέγη: Γολγοθάς η εύρεση φοιτητικής κατοικίας – Στα ύψη τα ενοίκια, πολλά τα ασυντήρητα σπίτια
- Ιαπωνία: Νέοι κανόνες για την αυτοκρατορική διαδοχή – Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των γυναικών από τον θρόνο
- Τι αποκάλυψε ο Πατ Ράιλι για πιθανό δίδυμο Λεμπρόν – Γιάννη στους Χιτ
- Θρήνος στη Μολδαβία για την οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 7χρονη
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας



