Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό αγόρι στην ΕΟ Τρίπολης – Καλαμάτας
Ένα ανήλικο αγόρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον εθνικό δρόμο Τρίπολης - Καλαμάτας, λίγο μετά τη σήραγγα στο ύψος του Καλογερικού, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με την οικογένειά του ανατράπηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Ένα ανήλικο αγόρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον εθνικό δρόμο Τρίπολης – Καλαμάτας, λίγο μετά τη σήραγγα στο ύψος του Καλογερικού, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με την οικογένειά του ανατράπηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Οι γονείς και το ένα παιδί τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίστηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, ενώ η μητέρα βρίσκεται στο χειρουργείο.
Σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου στην ορεινή Πελοπόννησο υπάρχει ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη. Οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νοκ-άουτ και με τη Μακάμπι ο Κέντρικ Ναν – Εκτός και ο Μήτογλου για τον Παναθηναϊκό
- Όταν ο Παναγιώτης Δουδωνής συνάντησε την Μαριάννα Παπαμακαρίου και του αφιέρωσε το «Ρήγμα» του Σωκράτη Μάλαμα
- «Όχι» Κακλαμάνη σε Φάμελλο για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής – «Διαδικαστικά τερτίπια» καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Ανδρουλάκης για αγροτικό: Το ΠΑΣΟΚ απορρίπτει τον προσχηματικό διάλογο
- Οι νέοι κανόνες της IFAB αλλάζουν το ποδόσφαιρο
- Σύνοδος στο Νταβός: Ο Τραμπ προσγειώθηκε στη Ζυρίχη – Διπλωματικός πυρετός ενόψει της ομιλίας του


