Χάνει τον Αγραβάνη για έξι εβδομάδες ο Ολυμπιακός
Η ατυχία έπληξε τον Ολυμπιακό και τον Δημήτρη Αγραβάνη, λίγα 24ωρα πριν από την πρεμιέρα της Β' φάσης της Ευρωλίγκας. Ο νεαρός φόργουορντ υπέστη κάταγμα σκαφοειδούς στο αριστερό χέρι κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας, χάνει το ματς της Παρασκευής με τη Μάλαγα, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία έξι εβδομάδων.
Η ατυχία έπληξε τον Ολυμπιακό και τον Δημήτρη Αγραβάνη, λίγα 24ωρα πριν από την πρεμιέρα της Β’ φάσης της Ευρωλίγκας.
Ο νεαρός φόργουορντ υπέστη κάταγμα σκαφοειδούς στο αριστερό χέρι κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας, χάνει το ματς της Παρασκευής με τη Μάλαγα, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία έξι εβδομάδων.
Στον αντίποδα, προπονήθηκε κανονικά ο Πρίντεζης που ενδέχεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ απών παραμένει για ακόμα μερικές ημέρες ο Ιωάννης Παπαπέτρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στενά του Ορμούζ: Από την έντονη κινητικότητα στην ακινησία – Το σοκαριστικό βίντεο των 12 δευτερολέπτων
- LIVE: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
- Super League 2: Σωτηρία για την Ελλάδα Σύρου και την Athens Kallithea (0-0), υποβιβάστηκε το Αιγάλεω (3-2)
- Διαπραγματεύσεις με τον Ιράν με ή χωρίς τον Βανς; – Σύγχυση, καθώς ο Λευκός Οίκος διαψεύδει τον… Τραμπ
- Οι ενδεκάδες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play-off
- Ερωτήματα για θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλιούπολη – Η σύζυγος του 64χρονου θύματος στο in
