Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Tσίπρας: Η κυβέρνηση Σαμαρά παρελθόν, σε λίγο και τα μνημόνια

Tσίπρας: Η κυβέρνηση Σαμαρά παρελθόν, σε λίγο και τα μνημόνια

«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για την ελληνική δημοκρατία, οι βουλευτές απέδειξαν ότι η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά το πέρας της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. «Με τη θέληση του λαού μας, σε λίγες μέρες θα είναι παρελθόν και τα μνημόνια της λιτότητας. Το μέλλον ήδη ξεκίνησε, να είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι» υπογράμμισε.

«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για την ελληνική δημοκρατία, οι βουλευτές απέδειξαν ότι η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά το πέρας της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Όταν η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι αποφασισμένη να μπει ένα τέρμα στις πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας, τότε οι βουλευτές δεν μπορούν παρά να ανταποκριθούν στο καθήκον, να εναρμονιστούν με τη λαϊκή βούληση.

» Σήμερα, η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά, που επί 2,5 χρόνια λεηλάτησε την κοινωνία και που ήδη είχε αποφασίσει και δεσμευτεί για νέα μέτρα, αποτελεί παρελθόν. Με τη θέληση του λαού μας, σε λίγες μέρες θα είναι παρελθόν και τα μνημόνια της λιτότητας. Το μέλλον ήδη ξεκίνησε, να είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι» συνέχισε.

Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε τη δήλωσή του αναφερόμενος στο τραγικό συμβάν με το πλοίο στην Αδριατική επισημαίνοντας: «Εκφράζω την οδύνη μου για τις χαμένες ζωές στο χθεσινό ναυάγιο με το φλεγόμενο πλοίο και την ελπίδα ότι αυτή η οδυνηρή περιπέτεια για εκατοντάδες συμπολίτες θα έχει αίσιο τέλος και ταυτόχρονα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους άνδρες και τις γυναίκες των ομάδων διάσωσης που με αυταπάρνηση έπραξαν το καθήκον τους.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024