Καμμένος: H παρένθεση Σαμαρά-Βενιζέλου έκλεισε
«Σήμερα η παρένθεση Βενιζέλου-Σαμαρά έκλεισε, το δίδυμο που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας αποχωρεί πλέον από την κυβέρνηση» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Τόνισε ότι οι Έλληνες θα πρέπει να ενωθούν και να γίνουν εκλογές σε ήρεμο κλίμα. «Πρέπει να εφαρμοστεί το Σύνταγμα και να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας που δεν θα εκτελεί εντολές ξένων αλλά του ελληνικού λαού» πρόσθεσε.
«Σήμερα η παρένθεση Βενιζέλου-Σαμαρά έκλεισε, το δίδυμο που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας αποχωρεί πλέον από την κυβέρνηση» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι οι Έλληνες θα πρέπει να ενωθούν και να γίνουν εκλογές σε ήρεμο κλίμα.
«Πρέπει να εφαρμοστεί το Σύνταγμα και να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας που δεν θα εκτελεί εντολές ξένων αλλά του ελληνικού λαού» τόνισε.
«Οι ΑΝΕΛ ήμασταν ρυθμιστές και θα είμαστε οι εγγυητές. Για μας οι κόκκινες γραμμές δεν είναι διαπραγματεύσιμες. Ζητάμε εθνική ενότητα όλων των δυνάμεων του τόπου» τόνισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέγαρο Μαξίμου: Τι επιδιώκει από τη συνάντηση της Τρίτης με τους αγρότες
- Ηράκλειο: Πτώμα γυναίκας σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο
- Κώστας Κακκαβάς: Έγινε 90 χρόνων – Η αδημοσίευτη φωτογραφία
- To νέο Gemini ικανοποίησε τους επενδυτές – Η Google ξεπέρασε την Apple σε αξία
- Γιούρτσεβεν: «Ο Γιαννακόπουλος μας δίνει θάρρος για να κάνουμε περισσότερα»
- Πώς να αναζητήσετε τα χαμένα ένσημα

