Σόου του Βεζένκοφ στον διασυρμό των Τρικάλων από τον Άρη
Ο Άρης πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα στο Αλεξάνδρειο και συνεχίζει να κάνει όνειρα τετράδας... Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 91-60 των Τρικάλων, σε αγώνα για την 11η ημέρα της Α1 Ανδρών, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ (24π.).
Ο Άρης πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα στο Αλεξάνδρειο και συνεχίζει να κάνει όνειρα τετράδας… Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 91-60 των Τρικάλων, σε αγώνα για την 11η ημέρα της Α1 Ανδρών, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ (24π.).
Τα Τρίκαλα πλήρωσαν από νωρίς την αδυναμία τους να περιορίσουν τον επιθετικό οίστρο του Βεζένκοφ, ο οποίος σημείωσε τους μισούς πόντους του Άρη στο πρώτο ημίχρονο (22π.!), ενώ έχοντας εγκλωβιστεί στην άμυνα των «κιτρίνων» βρέθηκαν από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο.
Οι θεσσαλονικείς φρόντισαν από το πρώτο δεκάλεπτο να οικοδομήσουν μία διαφορά ασφαλείας (+12, 25-13 στο α’ δεκ.), ενώ χωρίς να ιδρώσουν βρέθηκαν ακόμη και στο +16 (44-28 στο 19΄), «καθαρίζοντας» από νωρίς την υπόθεση νίκη.
Με τον Άρη να κυριαρχεί στα ριμπάουντ και τους παίκτες των Τρικάλων να ψάχνουν απεγνωσμένα την… ευστοχία τους το δεύτερο ημίχρονο δεν έκρυβε εκπλήξεις και οι θεσσαλονικείς έφτασαν άνετα στο τελικό 91-60.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.