Ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από τη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό
Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Βενετόκλειο και συνεχίζει να στοχεύει την πρώτη τετράδα, τη στιγμή μάλιστα που χρωστάει και δύο αγώνες. Οι θεσσαλονικείς επικράτησαν 69-67 του Κολοσσού Ρόδου, σε αγώνα για την 11η ημέρα της Α1 Ανδρών, και υποχρέωσαν τους γηπεδούχους στην τρίτη εντός έδρας ήττα τους.
Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Βενετόκλειο και συνεχίζει να στοχεύει την πρώτη τετράδα, τη στιγμή μάλιστα που χρωστάει και δύο αγώνες.
Οι θεσσαλονικείς επικράτησαν 69-67 του Κολοσσού Ρόδου, σε αγώνα για την 11η ημέρα της Α1 Ανδρών, και υποχρέωσαν τους γηπεδούχους στην τρίτη εντός έδρας ήττα τους.
Μετά από ένα κλειστό παιχνίδι για τρία δεκάλεπτα, στο οποίο η άμυνα είχε την τιμητική της, ο ΠΑΟΚ κατάφερε από το εις βάρος του 58-57 που βρέθηκε στο 30΄ να απαντήσει με ένα σερί 8-0 και να βρεθεί για πρώτη φορά στο +7 (58-65) στο 35΄, μετά από τις τρίποντες βόμβες των Μαργαρίτη και Τσόχλα.
Στη συνέχεια ανέλαβε δράση η άμυνα της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου και με επιμέρους σκορ 9-12 έφτασε στη νίκη με 67-69.
Τα δεκάλεπτα: 19-24, 39-39, 58-57, 67-69.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πηλοϊδης-Μητσόπουλος-Βαρδάλος
Κολοσσός Ρόδου (Άρης Λυκογιάννης): Λαρεντζάκης 4, Ουότερς 10, Μανωλόπουλος 6 (2), Σμιθ, Στεφανίδης 2, Λίντεν 6, Σκοτ 10 (2), Τσάμης 18 (1), Χάγκινς 11 .
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 14, Λιάπης, Κάρτερ 9 (1), Κακαρούδης 2, Τσόχλας 3 (1), Δέδας 5 (1), Μαργαρίτης 12 (1), Όντουμ 16 (1), Βον 1, Μπρέμερ 5 (1), Σαλούστρος 2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε θανάτωση θα οδηγηθούν 80 από τους διαβόητους «ιπποπόταμους του Εσκομπάρ» στην Κολομβία
- Meteo: Η αφρικανική σκόνη ήρθε και θα μείνει – Πότε αναμένονται λασποβροχές – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
- Ντόλι Πάρτον για Πρόεδρος: Θρίαμβος ως πρόσωπο κοινής αποδοχής με 65% – «Εκθρόνισε τον Ομπάμα»
- Χυδαιότητες με φτηνό σόου από τη Λατινοπούλου – Άρχισε να βιντεοσκοπεί δημοσιογράφους για να επιτεθεί στην Κωνσταντοπούλου
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ουγγαρία: Πρώτα μεταρρυθμίσεις και μετά αποδέσμευση δισεκ. ευρώ από παγωμένα κεφάλαια, ζητούν Ευρωβουλευτές




