Θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών – Πύργου
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες, ένας εκ των οποίων σοβαρά, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε λίγο μετά τις τρείς το μεσημέρι της Παρασκευής στην νέα εθνική οδό Πατρών - Πύργου, κοντά στην διασταύρωση της βιομηχανικής περιοχής Πατρών.
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες, ένας εκ των οποίων σοβαρά, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε λίγο μετά τις τρείς το μεσημέρι της Παρασκευής στην νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου, κοντά στην διασταύρωση της βιομηχανικής περιοχής Πατρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο έγινε όταν, για άγνωστους ακόμα λόγους, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα.
Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ περιπολικά της Αστυνομίας διέκοψαν την κίνηση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού.
Ταυτόχρονα, πυροσβέστες και διασώστες ανέσυραν νεκρό από τα συντρίμμια τον οδηγό τους ενός εκ των δύο οχημάτων και τραυματισμένα δύο ακόμα άτομα.
Οι τραυματίες διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο και, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του ενός κρίνεται από τους γιατρούς ως εξαιρετικά σοβαρή.
Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης με τη βιομηχανική περιοχή Πατρών.
Έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου διεξάγει το τμήμα Τροχαίας Πατρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μετ’ εμποδίων οι αιτήσεις για το fuel pass – Πόσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί
- LIVE: Νάπολι – Μίλαν
- Οι επιθέσεις στη Γάζα συνεχίζουν: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή κοντά σε σχολείο
- Για ποιο λόγο συνάντησε τον Εμμανουήλ Καραλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
- Ανταρσία στους MAGA: Το Ιράν, ο νεκρός Τσάρλι, ο «Τρελός βασιλιάς» Τραμπ και οι προδομένοι influencers
- Ίσως ο Τραμπ δεν είχα καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τον «εύκολο» πόλεμο που υποσχέθηκε ο Νετανιάχου στο Ιράν
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442