Εργατικό δυστύχημα στην Πτολεμαΐδα
Ένας 34χρονος εργάτης έχασε τη ζωή του στη διάρκεια εργασιών στο ορυχείο Κυρίου Πεδίου της ΔΕΗ, στην Πτολεμαϊδα την Τετάρτη.
Ένας 34χρονος εργάτης έχασε τη ζωή του στη διάρκεια εργασιών στο ορυχείο Κυρίου Πεδίου της ΔΕΗ, στην Πτολεμαϊδα την Τετάρτη.
Ο 34χρονος, ο οποίος ήταν εξωτερικός συνεργάτης υπεργολάβου της ΔΕΗ, ενώ εκτελούσε εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης, χτυπήθηκε από πόρτα φορτηγού και τραυματίστηκε θανάσιμα, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πτολεμαΐδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αττική: Κατασχέθηκαν 6,2 τόνοι ακατάλληλων κρεάτων
- Σύρος: «Άκρως επιθετικό το χτύπημα» λέει η οικογένεια της 42χρονης – Απολογούνται σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι
- Η υπόθεση Πίρλο διχάζει την Ιταλία
- Αϊτή: Οι αρχές ανήγγειλαν εκλογές στα τέλη της χρονιάς αν έχει «αποκατασταθεί αποδεκτή ατμόσφαιρα ασφαλείας»
- Σνα Ντιέγκο: Βίντεο με 17χρονο που πήδηξε από γκρεμό έσκασε σε βράχο και κατέληξε στη θάλασσα [σκληρές εικόνες]
- «Με αυτό σκότωσα τον Βίκτορ Χάρα»: Πώς ένα έγκλημα της χούντας του Πινοσέτ στοίχειωσε τη Χιλή για μισό αιώνα



