Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ανάληψη ευθύνης για τη βόμβα σε τράπεζα στο Χαλάνδρι

Η ομάδα «Αναρχική Κοινοπραξία Επίθεσης» ανέλαβε την ευθύνη για την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης σε τράπεζα του Χαλανδρίου. Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, επρόκειτο για μια ενέργεια σε ένδειξη αλληλεγγύης στο Νίκο Ρωμανό.

Η ομάδα «Αναρχική Κοινοπραξία Επίθεσης» ανέλαβε την ευθύνη για την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης σε τράπεζα του Χαλανδρίου.

Με προκήρυξή της που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, επισημαίνει ότι επρόκειτο για μια ενέργεια που σχετιζόταν με την απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού. Όπως αναφέρεται ήταν «μια αντάρτικη ενέργεια σε αλληλεγγύη με τον αγώνα του αναρχικού αιχμαλώτου Νίκου Ρωμανού».

Παράλληλα, οι δράστες αναφέρονται και στους λόγους αποτυχίας της επίθεσης, επισημαίνοντας πως η βόμβα δεν εξερράγη καθώς υπήρχε κάποιο κατασκευαστικό λάθος.

Οι υπογράφοντες την προκήρυξη σημειώνουν πως στόχος τους είναι η δημιουργία ενός επαναστατικού κινήματος με «αναρχικά χαρακτηριστικά» που θα «στηρίζει και θα οργανώνει» ένοπλες οργανώσεις και «ευρύτερες επιθετικές πρωτοβουλίες», με στόχους την «ολική ρήξη με το κυρίαρχο καθεστώς» και την «κατάργηση κράτους και κεφαλαίου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024