Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Ο «Ιησούς» ακολουθεί τον Νάιτζελ Φάρατζ

Βρετανία: Ο «Ιησούς» ακολουθεί τον Νάιτζελ Φάρατζ

Ενας σωσίας του Χριστού «τρολάρει» τον ηγέτη του αντιευρωπαϊκού κόμματος UKIP, ακολουθώντας τον σε όλο το Λονδίνo.

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, ηγέτης του ευρωσκεπτικιστικού, ξενοφοβικού, λαϊκιστικού Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKΙΡ) έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες θύμα «τρολαρίσματος» από έναν αμερικανό ηθοποιό που κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ υποδυόμενος τον Ιησού Χριστό.

Ο σωσίας του Χριστού που ακολουθεί τον ηγέτη του UKIP ονομάζεται Κέβιν Λι Λάιτ και είναι όντως… καθ’ εικόνα και ομοίωση του Θεανθρώπου: φέρει χιτώνα και έχει μακριά μαλλιά και μούσι, ενώ φοράει αθλητικά παπούτσια και στο χέρι του κρατά ένα κινητό τηλέφωνο smartphone.

Ο Λάιτ ακολουθεί τον Φάρατζ σε όλη τη βρετανική πρωτεύουσα κάνοντας γκριμάτσες (δηλαδή photobombing) πίσω από τη πλάτη του την ώρα που φωτογραφίζεται και προκαλώντας το γέλιο στους περαστικούς, ενώ σε μια περίπτωση περίμενε τον ηγέτη του UKIP να βγει από τα στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού LBC στο Λονδίνο!

Ο Φάρατζ προσπαθεί ματαίως να αγνοήσει τον «Ιησού», ο οποίος μάλιστα σε μια περίπτωση θέλοντας να εκφράσει την… θεϊκή του αποδοκιμασία προς το πρόσωπο του φαίνεται σε μία από τις φωτογραφίες να κάνει μια κίνηση αποδοκιμασίας με τον αντίχειρα προς τα κάτω.

Όπως σχολιάζουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η παρουσία του Λάιτ δικαιολογείται αν αναλογιστεί κανείς πως πριν λίγες ημέρες ένα στέλεχος του UKIP, ο Ουίνστον Μακένζι, είχε συγκρίνει τον Φάρατζ… με τον Χριστό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024