Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός «τελειώνει» τον Αφελάι, λένε τα ολλανδικά ΜΜΕ

Ο Ολυμπιακός «τελειώνει» τον Αφελάι, λένε τα ολλανδικά ΜΜΕ

Έντονη είναι η φημολογία που υπάρχει τις τελευταίες μέρες για το μέλλον του Ιμπραϊμ Αφελάι στον Ολυμπιακό, με νέα δημοσιεύματα σε Ολλανδικές οστοσελίδες να αναφέρουν πως είναι σχεδόν απίθανο ο 28χρονος να συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» από τη νέα σεζόν. Λόγος είναι η δυσφορία που υπάρχει προς το πρόσωπο του Αφελάι, αφενός λόγω της παρουσίας του στην ομάδα, όπου δεν έχει καταφέρει να πείσει και αφετέρου λόγω της συμπεριφοράς του, αφού όταν έγινε αλλαγή στον αγώνα με τον Πανιώνιο αποχώρησε απευθείας για τα αποδυτήρια, ενώ στον αγώνα με τη Μάλμε μετά τη λήξη αποχώρησε αμέσως και δεν έμεινε να χαιρετήσει τον κόσμο.

Έντονη είναι η φημολογία που υπάρχει τις τελευταίες μέρες για το μέλλον του Ιμπραϊμ Αφελάι στον Ολυμπιακό, με νέα δημοσιεύματα σε Ολλανδικές ιστοσελίδες να αναφέρουν πως είναι σχεδόν απίθανο ο 28χρονος να συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» από τη νέα σεζόν.

Λόγος είναι η δυσφορία που υπάρχει προς το πρόσωπο του Αφελάι, αφενός λόγω της παρουσίας του στην ομάδα, όπου δεν έχει καταφέρει να πείσει και αφετέρου λόγω της συμπεριφοράς του, αφού όταν έγινε αλλαγή στον αγώνα με τον Πανιώνιο αποχώρησε απευθείας για τα αποδυτήρια, ενώ στον αγώνα με τη Μάλμε μετά τη λήξη αποχώρησε αμέσως και δεν έμεινε να χαιρετήσει τον κόσμο.

Μετά από αυτά τα γεγονότα ο Μίτσελ τον άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Καλλονή θέλοντας να περάσει ένα μύνημα.

Στο ίδιο δημοσίευμα βέβαια, έχει ζητηθεί και η δήλωση του εκπροσώπου του παίκτη Μίνο Ραϊολα, ο οποίος δηλώνει άγνοια περί του θέματος.

«Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει και έτσι δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό το θέμα. Πραγματικά δεν ξέρω τίποτα», ήταν τα λόγια του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024