Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έχω προτάσεις από Μπάρτσα και Ολυμπιακό» είπε ο Αμπιντάλ

«Έχω προτάσεις από Μπάρτσα και Ολυμπιακό» είπε ο Αμπιντάλ

Ο Ερίκ Αμπιντάλ βρίσκεται πλέον στη Βαρκελώνη, αφού στη Μυτιλήνη ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Με δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ της Ισπανίας, ο Γάλλος μίλησε για το διάστημα που πέρασε στην Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε πως έχει προτάσεις από Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα, δίνοντας ένα... μικρό προβάδισμα στους Καταλανούς.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ βρίσκεται πλέον στη Βαρκελώνη, αφού στη Μυτιλήνη ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Με δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ της Ισπανίας, ο Γάλλος μίλησε για το διάστημα που πέρασε στην Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε πως έχει προτάσεις από Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα, δίνοντας ένα… μικρό προβάδισμα στους Καταλανούς.

Για το τελευταίο του παιχνίδι: «Ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτές τις στιγμές. Ήταν πολύ καλές, μοναδικές. Ήταν το τελευταίο μου ματς και παίξαμε καλά. Ο ιδανικός τρόπος για να πάω διακοπές. Πριν από το παιχνίδι, είπα στους συμπαίκτες του να το απολαύσουν, να παίξουν με ενθουσιασμό και να με κάνουν να θυμάμαι αυτό το τελευταίο ματς. Μετά τα προβλήματα με την υγεία μου, ήταν μια ξεχωριστή στιγμή που δεν μπορώ να περιγράψω. Είμαι τυχερός επειδή είμαι ανοιχτός άνθρωπος, γνώρισα πολλούς ανθρώπους και έζησε σπουδαίες στιγμές».

Για τον μέλλον του: «Το σπίτι μου είναι στην Βαρκελώνη και εκεί θα ζήσω. Έχω πρόταση από την Μπαρτσελόνα αλλά και τον Ολυμπιακό. Θα σκεφτώ και τις δύο και θα αποφασίσω. Είχα φανταστικές χρονιές στην Μπαρτσελόνα, με σπουδαίες επιτυχίες, τίτλους και ρεκόρ. Αποτελεί το highlight της καριέρας μου και στην τελική είναι το σπίτι μου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024