Φιλανθρωπικό μπαζάρ με βιολογικά προϊόντα στο Μαρούσι
Μεγάλο φιλανθρωπικό μπαζάρ πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο κτίριο της Helexpo από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Συνδετήρες» σε συνεργασία με την ενημερωτική πύλη Koinsep.Org. Όσοι επισκεφθούν το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ θα μπορέσουν να προμηθευτούν βιολογικά προϊόντα, όπως μαρμελάδες, κρασιά, σάλτσες, βασιλικό πολτό, μπισκότα, τραχανά, πλιγούρι, κράκερ, κρέμες ενυδάτωσης.
Μεγάλο φιλανθρωπικό μπαζάρ πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο κτίριο της Helexpo από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Συνδετήρες» σε συνεργασία με την ενημερωτική πύλη Koinsep.Org.
Όσοι επισκεφθούν το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ θα μπορέσουν να προμηθευτούν βιολογικά προϊόντα, όπως μαρμελάδες, κρασιά, σάλτσες, βασιλικό πολτό, μπισκότα, τραχανά, πλιγούρι, κράκερ, κρέμες ενυδάτωσης.
Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και την ολοκλήρωση του πολυχώρου δημιουργικής απασχόλησης των Συνδετήρων στην οδό Φανερωμένης 7 δίπλα στο μετρό Χολαργού.
Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης «Συνδετήρες» αποτελείται από απεξαρτημένα, αποφυλακισμένα άτομα και μακροχρόνια ανέργους.
Το μπαζάρ πραγματοποιείται στο περίπτερο που βρίσκεται Κηφισίας 39 στο Μαρούσι στο κτήριο της Hellexpo μέχρι τις 5 Ιανουαρίου (10:00-22:00).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Καστοριά: Εξαπάτησαν τηλεφωνικά 93χρονη και απέσπασαν χρυσές λίρες και μετρητά
- Η σέλφι και τα… χαμόγελα του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πέδρο Σάντσεθ στη Βαρκελώνη
- Μεγάλη φωτιά στην Ακράτα – Ήχησε το 112 για εκκένωση στην Άνω Πορόβιτσα
- Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον επιζώντα του Άουσβιτς, Χάιντς Κούνιο
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
